Kaksi törkeää rikosta tutkittavana Kymenlaaksossa

NordenBladet — Kaakkois-Suomen poliisilla on tutkinnassa kaksi erillistä törkeää rikosta, jotka tapahtuivat heinäkuun loppupuolella Kouvolassa ja Haminassa. Molemmissa tapauksissa epäilty tekijä on saatu kiinni ja vangittu.Lauantaina 30.7. Kouvolassa menehtyi yksi henkilö perheen sisäisessä väkivaltarikoksessa. Tekoa tutkitaan tappona. Epäilty on keski-ikäinen mies, joka otettiin tapahtumapaikalta kiinni. Kymenlaakson käräjäoikeus vangitsi hänet todennäköisin syin epäiltynä maanantaina 1.8.2022. Haminassa tapahtui heinäkuun puolivälissä vakava seksuaalirikos. Epäilty tekijä saatiin selville tutkinnassa, ja hänet otettiin kiinni viime viikonloppuna. Tekoa tutkitaan törkeänä raiskauksena. Rikoksen uhri on alle 18-vuotias nuori. Kymenlaakson käräjäoikeus on vanginnut epäillyn maanantaina 1.8.2022.Rikosten esitutkinta on vielä alkuvaiheessa ja tutkinnallisista syistä poliisi ei tiedota rikosten tarkemmista yksityiskohdista. – Molemmissa teoissa kyse on arkaluonteisista rikoksista, ja siksi myös asianosaisten yksityisyydensuojan varmistamiseksi emme tiedota tapauksista enempää, toteaa tutkinnanjohtaja Anne Tuomisto.  

Kaakkois-Suomen poliisilla on tutkinnassa kaksi erillistä törkeää rikosta, jotka tapahtuivat heinäkuun loppupuolella Kouvolassa ja Haminassa. Molemmissa tapauksissa epäilty tekijä on saatu kiinni ja vangittu.

Lauantaina 30.7. Kouvolassa menehtyi yksi henkilö perheen sisäisessä väkivaltarikoksessa. Tekoa tutkitaan tappona. Epäilty on keski-ikäinen mies, joka otettiin tapahtumapaikalta kiinni. Kymenlaakson käräjäoikeus vangitsi hänet todennäköisin syin epäiltynä maanantaina 1.8.2022. 

Haminassa tapahtui heinäkuun puolivälissä vakava seksuaalirikos. Epäilty tekijä saatiin selville tutkinnassa, ja hänet otettiin kiinni viime viikonloppuna. Tekoa tutkitaan törkeänä raiskauksena. Rikoksen uhri on alle 18-vuotias nuori. Kymenlaakson käräjäoikeus on vanginnut epäillyn maanantaina 1.8.2022.

Rikosten esitutkinta on vielä alkuvaiheessa ja tutkinnallisista syistä poliisi ei tiedota rikosten tarkemmista yksityiskohdista. 

– Molemmissa teoissa kyse on arkaluonteisista rikoksista, ja siksi myös asianosaisten yksityisyydensuojan varmistamiseksi emme tiedota tapauksista enempää, toteaa tutkinnanjohtaja Anne Tuomisto
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory