Kansainvälisen suojeluhakemusten tilanne Itä-Suomessa

NordenBladet — Kesän aikana Itä-Suomen poliisilaitokselle on jätetty runsaasti kansainvälistä suojelua koskevia hakemuksia. Hakemusten määrään on vaikuttanut muun muassa kesän kausityötekijöiden saapuminen Suomeen. Viikkotasolla hakemuksia on jätetty kesän aikana vaihtelevasti eri määriä ympäri Itä-Suomen poliisilaitoksen aluetta.Viime viikolla Itä-Suomessa poliisille jätettiin 115 kansainvälisen suojelun hakemusta, viikolla 29 hakemuksia jätettiin 119 kappaletta, viikolla 28 hakemuksia jätettiin 167 kappaletta ja heinäkuun ensimmäisellä viikolla peräti 572 hakemusta. Kuluneella viikolla hakemuksia on jätetty Itä-Suomen poliisille 32 kappaletta ja ajanvarauksessa on varattuja hakemusten käsittelyaikoja liki 150. Suosittelemme hakijoita ja hakijoiden avustajia jättämään ennakolta ajanvarauksen poliisille. Ohjeet löydät poliisi.fi verkkosivuilta Itä-Suomen poliisilaitoksen yhteystietojen alta. Ajanvarauksen pystyt tekemään joko sähköpostilla [email protected] tai soittamalla puhelinnumeroon 0295 455 380, mikä on auki arkisin klo 9.00-15.00.

Kesän aikana Itä-Suomen poliisilaitokselle on jätetty runsaasti kansainvälistä suojelua koskevia hakemuksia. Hakemusten määrään on vaikuttanut muun muassa kesän kausityötekijöiden saapuminen Suomeen. Viikkotasolla hakemuksia on jätetty kesän aikana vaihtelevasti eri määriä ympäri Itä-Suomen poliisilaitoksen aluetta.

Viime viikolla Itä-Suomessa poliisille jätettiin 115 kansainvälisen suojelun hakemusta, viikolla 29 hakemuksia jätettiin 119 kappaletta, viikolla 28 hakemuksia jätettiin 167 kappaletta ja heinäkuun ensimmäisellä viikolla peräti 572 hakemusta. Kuluneella viikolla hakemuksia on jätetty Itä-Suomen poliisille 32 kappaletta ja ajanvarauksessa on varattuja hakemusten käsittelyaikoja liki 150.
 
Suosittelemme hakijoita ja hakijoiden avustajia jättämään ennakolta ajanvarauksen poliisille. Ohjeet löydät poliisi.fi verkkosivuilta Itä-Suomen poliisilaitoksen yhteystietojen alta. Ajanvarauksen pystyt tekemään joko sähköpostilla kv-suojelu.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla puhelinnumeroon 0295 455 380, mikä on auki arkisin klo 9.00-15.00.

Ajanvarausten avulla pystyt varmistamaan kansainvälisen suojeluhakemuksen käsittelyn aloittamisen vähäisellä odottamisella. Samalla pystymme poliisiasemilla varautumaan ja järjestelemään paremmin päivittäisiä asiakasmääriä.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory