Liikenneyksiköllä työntäyteinen viikonloppu Sodankylässä, Inarissa ja Utsjoella

NordenBladet — Lapin poliisilaitoksen liikenneyksikön partiot valvoivat liikennettä 29.7.-1.8. Sodankylän, Inarin ja Utsjoen alueilla. Valvonnassa kirjattiin yhteensä 138 sakkoa ja liikennevirhemaksua.Suurin osa rikkomuksista oli ylinopeuksia. Lisäksi seuraamuksia kirjattiin epäkuntoisista tai varusteiltaan määräysten vastaisista ajoneuvoista, virheellisistä tavarakuormauksista, virheellisestä ajotavasta, turvavyön ja suojakypärän käyttämättömyydestä sekä matkapuhelimen virheellisestä käytöstä ajon aikana. Seitsemän kuljettajaa määrättiin ajokieltoon. Näistä viisi suuren ylinopeuden vuoksi ja yksi kuljettaja vaarallisten ohitusten sekä ylinopeuden vuoksi. Lisäksi yksi moponsa moottoripyöräksi viritellyt nuori määrättiin ajokieltoon, koska hänen mopokortti ei riittänyt moottoripyöräksi katsotun ajoneuvon kuljettamiseen.  

Lapin poliisilaitoksen liikenneyksikön partiot valvoivat liikennettä 29.7.-1.8. Sodankylän, Inarin ja Utsjoen alueilla. Valvonnassa kirjattiin yhteensä 138 sakkoa ja liikennevirhemaksua.

Suurin osa rikkomuksista oli ylinopeuksia. Lisäksi seuraamuksia kirjattiin epäkuntoisista tai varusteiltaan määräysten vastaisista ajoneuvoista, virheellisistä tavarakuormauksista, virheellisestä ajotavasta, turvavyön ja suojakypärän käyttämättömyydestä sekä matkapuhelimen virheellisestä käytöstä ajon aikana. 

Seitsemän kuljettajaa määrättiin ajokieltoon. Näistä viisi suuren ylinopeuden vuoksi ja yksi kuljettaja vaarallisten ohitusten sekä ylinopeuden vuoksi. Lisäksi yksi moponsa moottoripyöräksi viritellyt nuori määrättiin ajokieltoon, koska hänen mopokortti ei riittänyt moottoripyöräksi katsotun ajoneuvon kuljettamiseen.
 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory