Törkeän metsästysrikoksen esitutkinta on valmistunut

NordenBladet — Ilomantsissa vuosien 2020-2021 vaihteessa laittomasti metsästetyn suden tapaus etenee syyteharkintaan. Esitutkinnan aikana ilmeni myös muita rikoksia, jotka koskivat ampuma-aseiden virheellistä säilytystä ja epäiltyä kiristystä.Itä-Suomen poliisi on saanut valmiiksi törkeän metsästysrikoksen esitutkinnan, jossa tutkittiin epäiltyä suden salakaatoa Ilomantsissa. Susi ammuttiin Ilomantsin alueella vuosien 2020-2021 vaihteessa. Poliisi on saanut esitutkinnassa selvitettyä sekä suden ampuneen henkilön että muut metsästykseen osallistuneet henkilöt. Epäilty henkilö on esitutkinnassa myöntänyt ampuneensa kyseisen suden. Esitutkinnassa ilmeni myös useita muita oheisrikoksia, jotka koskivat pääasiassa ampuma-aseiden virheellistä säilytystä. Lisäksi poliisi tutki epäiltyä kiristystä. Kiristyksestä epäilty henkilö oli saanut tietää laittomasta suden metsästyksestä ja kiristi salakaatoon osallistunutta henkilöä tällä tiedolla. Rikoksia on tutkittu osana törkeän metsästysrikoksen esitutkintakokonaisuutta. Asia on siirtynyt syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon. 

Ilomantsissa vuosien 2020-2021 vaihteessa laittomasti metsästetyn suden tapaus etenee syyteharkintaan. Esitutkinnan aikana ilmeni myös muita rikoksia, jotka koskivat ampuma-aseiden virheellistä säilytystä ja epäiltyä kiristystä.

Itä-Suomen poliisi on saanut valmiiksi törkeän metsästysrikoksen esitutkinnan, jossa tutkittiin epäiltyä suden salakaatoa Ilomantsissa. Susi ammuttiin Ilomantsin alueella vuosien 2020-2021 vaihteessa. Poliisi on saanut esitutkinnassa selvitettyä sekä suden ampuneen henkilön että muut metsästykseen osallistuneet henkilöt. Epäilty henkilö on esitutkinnassa myöntänyt ampuneensa kyseisen suden. 

Esitutkinnassa ilmeni myös useita muita oheisrikoksia, jotka koskivat pääasiassa ampuma-aseiden virheellistä säilytystä. Lisäksi poliisi tutki epäiltyä kiristystä. Kiristyksestä epäilty henkilö oli saanut tietää laittomasta suden metsästyksestä ja kiristi salakaatoon osallistunutta henkilöä tällä tiedolla. Rikoksia on tutkittu osana törkeän metsästysrikoksen esitutkintakokonaisuutta. 

Asia on siirtynyt syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory