Jatkotiedote: Kuorma-auton kuljettaja loukkaantui rekan kaaduttua

NordenBladet — Poliisi tiedotti aikaisemmin Kuopiossa tiellä 569 tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa puutavarakuormassa ollut rekka kaatui tielle. Rekan kuljettaja loukkaantui liikenneonnettomuudessa ja on hoidettavana sairaalassa.Maanantaina 1.8.2022 kello 14.29 ilmoitettiin hätäkeskukseen, että kuorma-auton ja varsinaisen perävaunun yhdistelmä on kaatunut tielle ja sen kyydissä olleet puut ovat levinneet tielle. Onnettomuuspaikka sijaitsee tielle 569 Kaavin ja Juankosken välillä Kettukankaan kohdalla. Kuorma-auton kuljettaja loukkaantui rekan kaaduttua kyljelleen ojaan. Lääkärihelikopteri FinHEMS kuljetti kuljettajan sairaalaan, jonne hän jäi hoidettavaksi.Onnettomuuden tutkinta on alkuvaiheessa ja selvittelyyn osallistuu poliisin lisäksi liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta.  

Poliisi tiedotti aikaisemmin Kuopiossa tiellä 569 tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa puutavarakuormassa ollut rekka kaatui tielle. Rekan kuljettaja loukkaantui liikenneonnettomuudessa ja on hoidettavana sairaalassa.

Maanantaina 1.8.2022 kello 14.29 ilmoitettiin hätäkeskukseen, että kuorma-auton ja varsinaisen perävaunun yhdistelmä on kaatunut tielle ja sen kyydissä olleet puut ovat levinneet tielle. Onnettomuuspaikka sijaitsee tielle 569 Kaavin ja Juankosken välillä Kettukankaan kohdalla. 
Kuorma-auton kuljettaja loukkaantui rekan kaaduttua kyljelleen ojaan. Lääkärihelikopteri FinHEMS kuljetti kuljettajan sairaalaan, jonne hän jäi hoidettavaksi.
Onnettomuuden tutkinta on alkuvaiheessa ja selvittelyyn osallistuu poliisin lisäksi liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory