Rekka kaatui Juankosken ja Kaavin välillä

NordenBladet — Puutavarakuormassa ollut rekka kaatui Juankosken ja Kaavin välisellä tieosuudella. Onnettomuuspaikan raivaus aiheuttaa häiriöitä muulle liikenteelle maanantai-iltapäivän ja alkuillan aikana.Maanantaina 1.8.2022 kello 14.30 aikaan ilmoitettiin hätäkeskukseen, että puutavarakuormassa ollut rekka on kaatunut tielle Juankosken ja Kaavin välisellä Patruunantiellä (tie 569). Paikalla on useita poliisipartioita ja ensihoitoyksikkö sekä pelastuslaitoksen yksiköitä.Etelän suunnasta Juankoskelle menevien kannattaa ajaa Muuruveden kautta. Arviolta onnettomuuspaikan raivaus kestää useita tunteja. Ensitietojen mukaan onnettomuudessa oli toisena osallisena polkupyörä, mutta tässä vaiheessa vaikuttaa siltä, että vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin. Poliisi tiedottaa asiasta myöhemmin maanantai-iltana.

Puutavarakuormassa ollut rekka kaatui Juankosken ja Kaavin välisellä tieosuudella. Onnettomuuspaikan raivaus aiheuttaa häiriöitä muulle liikenteelle maanantai-iltapäivän ja alkuillan aikana.

Maanantaina 1.8.2022 kello 14.30 aikaan ilmoitettiin hätäkeskukseen, että puutavarakuormassa ollut rekka on kaatunut tielle Juankosken ja Kaavin välisellä Patruunantiellä (tie 569). Paikalla on useita poliisipartioita ja ensihoitoyksikkö sekä pelastuslaitoksen yksiköitä.

Etelän suunnasta Juankoskelle menevien kannattaa ajaa Muuruveden kautta. Arviolta onnettomuuspaikan raivaus kestää useita tunteja. Ensitietojen mukaan onnettomuudessa oli toisena osallisena polkupyörä, mutta tässä vaiheessa vaikuttaa siltä, että vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin. Poliisi tiedottaa asiasta myöhemmin maanantai-iltana.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory