Mies kuoli poliisitehtävän yhteydessä Helsingissä

NordenBladet — Mies kuoli poliisitehtävän yhteydessä 31. heinäkuuta 2022 hieman ennen puolta päivää Helsingissä. Poliisi sai hälytyksen kello 11:05 Helsingin Kivikkoon, jossa sairaankuljetushenkilöstö oli tehtävällään kohdannut aggressiivisen potilaan ja pyytänyt poliisia avuksi. Paikalle mennyt poliisi joutui tehtävällä ottamaan miehen hallintaansa, jolloin tämä oli yllättäen menettänyt tajuntansa.Miestä elvytettiin paikan päällä, mutta hän menehtyi tästä huolimatta.Helsingin poliisilaitoksen alueella kuolemaan johtaneen tilanteen tutkinta on poliisin ohjeiden mukaan siirretty Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle. Tapauksen tutkintaa johtaa, ja tiedottamisesta vastaa, Valtakunnansyyttäjänvirastossa asialle määrätty syyttäjä.

Mies kuoli poliisitehtävän yhteydessä 31. heinäkuuta 2022 hieman ennen puolta päivää Helsingissä. 

Poliisi sai hälytyksen kello 11:05 Helsingin Kivikkoon, jossa sairaankuljetushenkilöstö oli tehtävällään kohdannut aggressiivisen potilaan ja pyytänyt poliisia avuksi. Paikalle mennyt poliisi joutui tehtävällä ottamaan miehen hallintaansa, jolloin tämä oli yllättäen menettänyt tajuntansa.

Miestä elvytettiin paikan päällä, mutta hän menehtyi tästä huolimatta.

Helsingin poliisilaitoksen alueella kuolemaan johtaneen tilanteen tutkinta on poliisin ohjeiden mukaan siirretty Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle. 

Tapauksen tutkintaa johtaa, ja tiedottamisesta vastaa, Valtakunnansyyttäjänvirastossa asialle määrätty syyttäjä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory