Rattijuopumus anastetulla henkilöautolla Leppävirralla

NordenBladet — Rattijuopumus anastetulla henkilöautolla LeppävirrallaSunnuntaina aamuyöllä hätäkeskukseen ilmoitettiin VT5:llä mutkittelevasta henkilöautosta. Poliisipartio pysäytti henkilöauton Paukarlahdessa ja puhallutti kuljettajana olleen parikymppisen varkautelaismiehen, tulos oli 0,7o/oo. Lisäksi huumetesti osoitti miehen käyttäneen myös huumausaineita.Tapausta selviteltäessä ilmeni, että kyseinen henkilöauto oli otettu luvatta käyttöön Varkaudesta eikä kuljettajalla ollut ajo-oikeutta.Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.  

Rattijuopumus anastetulla henkilöautolla Leppävirralla

Sunnuntaina aamuyöllä hätäkeskukseen ilmoitettiin VT5:llä mutkittelevasta henkilöautosta. Poliisipartio pysäytti henkilöauton Paukarlahdessa ja puhallutti kuljettajana olleen parikymppisen varkautelaismiehen, tulos oli 0,7o/oo. Lisäksi huumetesti osoitti miehen käyttäneen myös huumausaineita.
Tapausta selviteltäessä ilmeni, että kyseinen henkilöauto oli otettu luvatta käyttöön Varkaudesta eikä kuljettajalla ollut ajo-oikeutta.
Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory