Rattijuopumus Tervolassa

NordenBladet — Tervolassa jäi rattijuopumuksen yhteydessä kiinni kaksikko, joka oli hetkeä aiemmin anastanut polttoöljyä.Poliisipartiota vastaan ajoi Tervolassa nelostiellä poliisin entuudestaan tuntema henkilöauto. Partio kääntyi henkilöauton perään ja saavutti sen nopeasti, koska ajoneuvo pysähtyi nelostielle äkisti ja sen kuljettajan paikalta tuli ulos nainen.  Apukuljettajan puolelta tuli ulos mies. Mies ja nainen alkoivat väittelemään kiivaasti. Molemmat osoittautuivat poliisin entuudesta tuntemiksi. Väittelyn syyksi selvisi nopeasti henkilöauton takapenkillä oleva noin 200 litran kanisteri polttoöljyä, jossa ei ollut kunnollista kantta päällä. Polttoöljyä oli levinnyt ajoneuvon sisätiloihin äkkijarrutuksen seurauksena. Naisella ei ole ajo-oikeutta lainkaan lisäksi nainen oli käytökseltään sekava ja uninen käytöksen, joten hänen oli syytä epäillä olevan päihtynyt. Naisen puhallustulos oli nolla, mutta hän kieltäytyi huumausainepikatestistä. Nainen käytettiin verikokeissa epäillyn rattijuopumuksen vuoksi. Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Lisäksi molempia epäillään varkaudesta polttoöljyn suhteen. 

Tervolassa jäi rattijuopumuksen yhteydessä kiinni kaksikko, joka oli hetkeä aiemmin anastanut polttoöljyä.

Poliisipartiota vastaan ajoi Tervolassa nelostiellä poliisin entuudestaan tuntema henkilöauto. Partio kääntyi henkilöauton perään ja saavutti sen nopeasti, koska ajoneuvo pysähtyi nelostielle äkisti ja sen kuljettajan paikalta tuli ulos nainen.  Apukuljettajan puolelta tuli ulos mies. Mies ja nainen alkoivat väittelemään kiivaasti. 

Molemmat osoittautuivat poliisin entuudesta tuntemiksi. Väittelyn syyksi selvisi nopeasti henkilöauton takapenkillä oleva noin 200 litran kanisteri polttoöljyä, jossa ei ollut kunnollista kantta päällä. Polttoöljyä oli levinnyt ajoneuvon sisätiloihin äkkijarrutuksen seurauksena. 

Naisella ei ole ajo-oikeutta lainkaan lisäksi nainen oli käytökseltään sekava ja uninen käytöksen, joten hänen oli syytä epäillä olevan päihtynyt. Naisen puhallustulos oli nolla, mutta hän kieltäytyi huumausainepikatestistä. Nainen käytettiin verikokeissa epäillyn rattijuopumuksen vuoksi. 

Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Lisäksi molempia epäillään varkaudesta polttoöljyn suhteen. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory