Vakava liikenneonnettomuus Savonlinnassa Rantasalmentiellä

NordenBladet — Henkilöautolla liikkeellä ollut neljän nuoren seurue joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen lauantaina 30.7.2022 kello kuudelta aamulla. Onnettomuus tapahtui Rantasalmentiellä, lähellä Savonlinnan keskustaa.Lännen suunnasta lähestynyt henkilöauto ajautui ajoratojen keskikaistan kivetykseen ja siitä edelleen ajokaistojen väliselle alueelle oikea kylki edellä, törmäten liikenteenjakajan opastinpylvääseen. Alueella on 60km/h nopeusrajoitus ja sää oli tapahtuma-aikaan sateinen.Onnettomuudessa menehtyi kolme autossa ollutta noin 20-vuotiasta savonlinnalaista henkilöä, ja yksi on toimitettu vakavasti loukkaantuneena KYS:iin. Tapahtumapaikka oli lauantaina noin kello 10.30 asti suljettu liikenteeltä.Poliisi on tehnyt paikalla teknistä tutkintaa ja jatkaa tapahtumien kulun selvittämistä. Asiasta tiedotetaan seuraavan kerran maanantaina 1.8.2022. 

Henkilöautolla liikkeellä ollut neljän nuoren seurue joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen lauantaina 30.7.2022 kello kuudelta aamulla. Onnettomuus tapahtui Rantasalmentiellä, lähellä Savonlinnan keskustaa.

Lännen suunnasta lähestynyt henkilöauto ajautui ajoratojen keskikaistan kivetykseen ja siitä edelleen ajokaistojen väliselle alueelle oikea kylki edellä, törmäten liikenteenjakajan opastinpylvääseen. Alueella on 60km/h nopeusrajoitus ja sää oli tapahtuma-aikaan sateinen.

Onnettomuudessa menehtyi kolme autossa ollutta noin 20-vuotiasta savonlinnalaista henkilöä, ja yksi on toimitettu vakavasti loukkaantuneena KYS:iin. Tapahtumapaikka oli lauantaina noin kello 10.30 asti suljettu liikenteeltä.

Poliisi on tehnyt paikalla teknistä tutkintaa ja jatkaa tapahtumien kulun selvittämistä. Asiasta tiedotetaan seuraavan kerran maanantaina 1.8.2022. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory