Kotkan Meripäivien juhlinta vilkastui perjantaina

NordenBladet — Rauhallisesti sujunut Kotkan Meripäivät vilkastui odotetusti viikonloppua kohden. Juhlinta keskustan puistoissa työllisti poliisia perjantaiyönä.Perjantaiyö oli odotetusti vilkas meripäivien juhlinnan osalta. Poliisilla oli meripäiviin liittyviä tehtäviä n. 80 kpl perjantaiyön aikana. Tehtävät painottuivat varsinaisen tapahtuma-alueen ulkopuolelle, kuten Sibeliuspuistoon ja Isopuistoon.Poliisilain perusteella otettiin kiinni 12 ja rikosperusteella 3 henkilöä.Poliisi kirjasi perjantaipäivän ja -yön aikana rikosilmoituksia kahdesta rattijuopumuksesta, kahdeksasta varkausrikoksesta, kolmesta pahoinpitelystä ja kahdesta vahingonteosta sekä yhdestä huumausainerikoksesta.

Rauhallisesti sujunut Kotkan Meripäivät vilkastui odotetusti viikonloppua kohden. Juhlinta keskustan puistoissa työllisti poliisia perjantaiyönä.

Perjantaiyö oli odotetusti vilkas meripäivien juhlinnan osalta. Poliisilla oli meripäiviin liittyviä tehtäviä n. 80 kpl perjantaiyön aikana. Tehtävät painottuivat varsinaisen tapahtuma-alueen ulkopuolelle, kuten Sibeliuspuistoon ja Isopuistoon.

Poliisilain perusteella otettiin kiinni 12 ja rikosperusteella 3 henkilöä.

Poliisi kirjasi perjantaipäivän ja -yön aikana rikosilmoituksia kahdesta rattijuopumuksesta, kahdeksasta varkausrikoksesta, kolmesta pahoinpitelystä ja kahdesta vahingonteosta sekä yhdestä huumausainerikoksesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory