Torniossa yöllä useita pahoinpitelyitä

NordenBladet — Torniossa alkoi tapahtua puolenyön jälkeen, mm miestä yritettiin puukottaaTornio 23.7.2022 kello 04.21 törkeän pahoinpitelyn yritysLaivurinkadulla torniolaisella 40-vuotiaalla miehellä tuli riitaa oululaisen 34-vuotiaan ja kemiläisen 28-vuotiaan miehen kanssa. Riita kehittyi lopulta siihen, että kemiläinen mies yritti lyödä useita kertoja torniolaista miestä veitsellä mahaan siinä kuitenkaan onnistumatta. Paikalle menneet poliisipartiot ottivat oululaisen ja kemiläisen miehen kiinni ja heidät toimitettiin Kemin poliisivankilaan.Tornio 23.7.2022 kello 01.26 pahoinpitelyHallituskadulla sijaitsevassa ravintolassa ollut virolainen 24-vuotias miesasiakas oli alkanut riehua. Ravintolan vahtimestari meni rauhoittamaan miestä, jolloin tämä löi vahtimestaria kahteen otteeseen. Myös ravintolassa ollut toinen virolainen 22-vuotias mies löi vahtimestaria. Paikalla olleet asiakkaat avustivat vahtimestaria ja pitivät kahdesti vahtimestari lyönyttä miestä aloillaan. Paikalle mennyt poliisipartio otti miehen kiinni ja toimitti hänet poliisivankilaan. Toinen virolainen mies oli poistunut tuolloin paikalta, mutta oli tullut myöhemmin paikalle pahoittelemaan tapahtumaa.Tornio 23.7.2022 kello 04.30 pahoinpitelyTorniolaisella 24-vuotiaalla miehellä tuli riitaa Hallituskadulla ulkomaalaisten miesten kanssa ja tilanne meni painiksi. Painin aikana torniolaisen miehen silmään painettiin sormet, joka aiheutti silmiin punoitusta. Painiin tuli väliin sivullisia, jolloin ulkomaalaiset lähtivät pois paikalta.Simo 22.7.2022 vahingontekoMaksniementien urheilukentän vieressä oleva skeittiramppi oli sytytetty tuleen. Paikalle mennyt pelastuslaitoksen yksikkö sammutti palon, mutta ramppi ehti vaurioitua tukirakenteistaan ja pintavanerista.Tornio 17-19.7.2022 varkausYlipäänkatu 4 sijaitsevan kerrostalon pyörävarastosta anastettiin lukittu sininen Husqvarna Gran Tourer 2-merkkinen sähkömaastopyörä.Ylitornio 22.7.2022 kello 20.18 törkeä rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudettaPoliisipartio päätti tarkistaa henkilöautolla tankkaamaan menneen kuljettajan ajokunnon. Tervolaiseksi mieheksi paljastunut kuljettaja puhalsi alkometriin 0,59 mg/l ja kävi ilmi, että miehellä ei ole ajo-oikeutta. Mies vietiin verikokeeseen Ylitornion terveyskeskukseen, jonka jälkeen hänet kuulusteltiin Ylitornion poliisiasemalla. 

Torniossa alkoi tapahtua puolenyön jälkeen, mm miestä yritettiin puukottaa

Tornio 23.7.2022 kello 04.21 törkeän pahoinpitelyn yritys
Laivurinkadulla torniolaisella 40-vuotiaalla miehellä tuli riitaa oululaisen 34-vuotiaan ja kemiläisen 28-vuotiaan miehen kanssa. Riita kehittyi lopulta siihen, että kemiläinen mies yritti lyödä useita kertoja torniolaista miestä veitsellä mahaan siinä kuitenkaan onnistumatta. Paikalle menneet poliisipartiot ottivat oululaisen ja kemiläisen miehen kiinni ja heidät toimitettiin Kemin poliisivankilaan.

Tornio 23.7.2022 kello 01.26 pahoinpitely
Hallituskadulla sijaitsevassa ravintolassa ollut virolainen 24-vuotias miesasiakas oli alkanut riehua. Ravintolan vahtimestari meni rauhoittamaan miestä, jolloin tämä löi vahtimestaria kahteen otteeseen. Myös ravintolassa ollut toinen virolainen 22-vuotias mies löi vahtimestaria. Paikalla olleet asiakkaat avustivat vahtimestaria ja pitivät kahdesti vahtimestari lyönyttä miestä aloillaan. Paikalle mennyt poliisipartio otti miehen kiinni ja toimitti hänet poliisivankilaan. Toinen virolainen mies oli poistunut tuolloin paikalta, mutta oli tullut myöhemmin paikalle pahoittelemaan tapahtumaa.

Tornio 23.7.2022 kello 04.30 pahoinpitely
Torniolaisella 24-vuotiaalla miehellä tuli riitaa Hallituskadulla ulkomaalaisten miesten kanssa ja tilanne meni painiksi. Painin aikana torniolaisen miehen silmään painettiin sormet, joka aiheutti silmiin punoitusta. Painiin tuli väliin sivullisia, jolloin ulkomaalaiset lähtivät pois paikalta.

Simo 22.7.2022 vahingonteko
Maksniementien urheilukentän vieressä oleva skeittiramppi oli sytytetty tuleen. Paikalle mennyt pelastuslaitoksen yksikkö sammutti palon, mutta ramppi ehti vaurioitua tukirakenteistaan ja pintavanerista.

Tornio 17-19.7.2022 varkaus
Ylipäänkatu 4 sijaitsevan kerrostalon pyörävarastosta anastettiin lukittu sininen Husqvarna Gran Tourer 2-merkkinen sähkömaastopyörä.

Ylitornio 22.7.2022 kello 20.18 törkeä rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Poliisipartio päätti tarkistaa henkilöautolla tankkaamaan menneen kuljettajan ajokunnon. Tervolaiseksi mieheksi paljastunut kuljettaja puhalsi alkometriin 0,59 mg/l ja kävi ilmi, että miehellä ei ole ajo-oikeutta. Mies vietiin verikokeeseen Ylitornion terveyskeskukseen, jonka jälkeen hänet kuulusteltiin Ylitornion poliisiasemalla.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory