Poliisi valvoi perjantaina Suomipop- festivaalia Oulussa

NordenBladet — Poliisin näkökulmasta festivaali sujui perjantain osalta hyvin ja rauhallisesti. Järjestäjän mukaan yleisöä oli n. 7500 henkilöä.Illan aikana poliisi joutui poistamaan alueelta yhden henkilön, jonka järjestyksenvalvojat olivat ottaneet kiinni huvialueelta liiallisen juopumuksen vuoksi. Kiinnioton yhteydessä mies oli vastustellut järjestyksenvalvojia ja sai toimintansa seurauksena sakon.Tämän lisäksi järjestyksenvalvojat toivat poliisille yhden alle 18-vuotiaan nuoren miehen, jolla oli alkoholia hallussaan. Myös hänelle annettiin sakko. Muita suoranaisesti festivaaliin liittyviä tehtäviä poliisille ei tullut.

Poliisin näkökulmasta festivaali sujui perjantain osalta hyvin ja rauhallisesti. Järjestäjän mukaan yleisöä oli n. 7500 henkilöä.

Illan aikana poliisi joutui poistamaan alueelta yhden henkilön, jonka järjestyksenvalvojat olivat ottaneet kiinni huvialueelta liiallisen juopumuksen vuoksi. Kiinnioton yhteydessä mies oli vastustellut järjestyksenvalvojia ja sai toimintansa seurauksena sakon.

Tämän lisäksi järjestyksenvalvojat toivat poliisille yhden alle 18-vuotiaan nuoren miehen, jolla oli alkoholia hallussaan. Myös hänelle annettiin sakko. Muita suoranaisesti festivaaliin liittyviä tehtäviä poliisille ei tullut.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory