Mainos:Toimittaja Karin Karu: Keho ei ole luotu istumiseen, vaan liikkumiseen

Toimittaja Karin Karu: Keho ei ole luotu istumiseen, vaan liikkumiseen

OHMYGOSSIP РKarin Karu on Buduaar.ee-sivuston toimittaja, joka arvostaa terveellistä elämäntapaa ja rakastaa urheilua. Karin, jonka voi usein nähdä jo kello kuuden-seitsemän aikaan aamuvarhaisella kuntoilemassa, korostaa, että terveellinen elämäntapa on tasapainoa oikean ravitsemuksen ja aktiivisen liikunnan välillä.

Karin jakoi NordenBladetin lukijoille kolme terveysvinkkiä, joita jokainen terveyden ystävä voisi noudattaa.

1. Puhdas ruoka! Valitse k√§sittelem√§t√∂nt√§ ja puhdasta ruokaa, joka tulee luonnosta ja jota ei tuoteta! Sy√∂ joka p√§iv√§ tuoreita vihanneksia, marjoja, hedelmi√§. K√§yt√§ kalaa ja lihaa ‚Äď elimist√∂lle t√§rkeit√§ proteiinil√§hteit√§! Suosi talvella pakastettuja vihanneksia ‚Äď niiss√§ on enemm√§n vitamiineja kuin kaupassa myyt√§viss√§ kemikaaleja t√§yteen ruiskutetuissa kauden ulkopuolisissa hedelmiss√§.

2. Vesi. Limonadit, mehut, makeat kefiirit ja muut sellaiset sisältävät runsaasti sokeria, joka ei ole elimistölle suinkaan hyödyllistä. Tiesitkö, että esimerkiksi tavallinen 330 ml juomajogurtti sisältää lähes 30 grammaa sokeria? Sitä on jopa enemmän kuin 50 gramman maitosuklaassa! Juo vettä ja suosi luonnollisia makeuttamattomia mehuja ja maitotuotteita.

3. Liiku! Keho ei ole luotu istumiseen, vaan liikkumiseen. Jos sinulla on istuva ty√∂, varaa aina tunnin v√§lein edes viisi minuuttia kehosi liikuttamiseen. Ei ole mit√§√§n virkist√§v√§mp√§√§ kuin liikkuminen raikkaassa ilmassa. Kes√§isen√§ aikana my√∂s puutarhat√∂it√§ ja mahdollisuuksien mukaan uintia ‚Äď juuri uinti treenaa kerralla kaikkia lihasryhmi√§ ja edist√§√§ ruoansulatusta.

Kuva: Karin Karu (Yksityinen kokoelma)
Lähde: NordenBladet.ee (Ajakirjanik Karin Karu: Keha ei ole loodud istumiseks, vaid liikumiseks!)


Tags assigned to this article:
Karin Karuterveys

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory