Valvomme tehostetusti liikennettä ja turvallisuutta Imatranajojen aikana

NordenBladet — Imatralla järjestetään tulevana viikonloppuna moottoripyöräkilpailu sekä musiikkifestivaali. Valvomme erityisesti liikennettä ja yleistä turvallisuutta tapahtuman aikana.Poliisi valvoo liikennettä tehostetusti Imatranajojen aikana 1.3.-7.2022 niin Imatran keskustan alueella kuin valtatie kuudella Kouvolan ja Imatran välillä.– Oman miehistömme ja kaluston lisäksi olemme saaneet liikenteenvalvonnan lisäjoukoiksi moottoripyöräpoliiseja Itä-Suomen ja Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta, kertoo ylikonstaapeli Antti Hietamies Kaakkois-Suomen poliisista.  Imatranajojen lisäksi kaupungissa järjestetään Power Festival -konserttitapahtuma. Viikonlopun aikana poliisi jalkautuu nuorten suosimille yleisille paikoille Imatran keskustassa ja valvoo yleisötilaisuuksien turvallisuutta. Yleisötapahtumien osallistujia haluamme muistuttaa siitä, että kokoontumislain perusteella alkoholin nauttiminen tapahtumissa muualla kuin anniskelualueella on kiellettyä ja kiellon noudattamista valvotaan.  Kaakkois-Suomen poliisi toivottaa kaikille kisavieraille turvallista ja antoisaa viikonloppua moottoriurheilun parissa! 

Imatralla järjestetään tulevana viikonloppuna moottoripyöräkilpailu sekä musiikkifestivaali. Valvomme erityisesti liikennettä ja yleistä turvallisuutta tapahtuman aikana.

Poliisi valvoo liikennettä tehostetusti Imatranajojen aikana 1.3.-7.2022 niin Imatran keskustan alueella kuin valtatie kuudella Kouvolan ja Imatran välillä.

– Oman miehistömme ja kaluston lisäksi olemme saaneet liikenteenvalvonnan lisäjoukoiksi moottoripyöräpoliiseja Itä-Suomen ja Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta, kertoo ylikonstaapeli Antti Hietamies Kaakkois-Suomen poliisista.  

Imatranajojen lisäksi kaupungissa järjestetään Power Festival -konserttitapahtuma. Viikonlopun aikana poliisi jalkautuu nuorten suosimille yleisille paikoille Imatran keskustassa ja valvoo yleisötilaisuuksien turvallisuutta. 

Yleisötapahtumien osallistujia haluamme muistuttaa siitä, että kokoontumislain perusteella alkoholin nauttiminen tapahtumissa muualla kuin anniskelualueella on kiellettyä ja kiellon noudattamista valvotaan.  

Kaakkois-Suomen poliisi toivottaa kaikille kisavieraille turvallista ja antoisaa viikonloppua moottoriurheilun parissa! 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory