Lounais-Suomen poliisin juhannuspäivä 2022

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisilla oli edelleen kiireinen juhannuspäivä ja sitä seurannut yö tehtävien osaltaJuhannuspäivän aamun ja yön välisenä aikana oli poliisilla 497 tehtävää. Tehtävämäärä oli edellisvuoteen verrattuna lähes vastaava (487).Paraisilla Airistontiellä olevalla uimarannalla hukkui 69 v mieshenkilö. Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana.Raumalla Rauman Meren Juhannusfestivaali jatkui edelleen poliisin näkökulmasta katsottuna hyvin eikä poliisille tullut huvialueelta tai sen välittömästä läheisyydestä erityisempää määrää häiriötehtäviä. Poliisin suorittamassa huumevalvonnassa alueelta tai sen läheisyydestä poliisi teki rikosilmoituksia 22 kpl huumausaineen käyttörikoksista, 2 kpl huumausainerikoksia ja lisäksi tavattiin 2 kpl etsintäkuulutettuja.Rattijuoppoja jäi kiinni 19 kpl, joista 11 kpl oli törkeitä rattijuopumuksia. Lisäksi yhden henkilön epäillään syyllistyneen vesiliikennejuopumukseen. Poliisi jatkaa edelleen tehostettua rattijuopumus- ja nopeusvalvontaa juhannuksen paluuliikenteen osalta.Muutoin poliisia työllistivät samantyyppiset tehtävät kuin edellisen vuorokauden aikana eli kotihälytykset, tappelut ja muut häiriökäyttäytymiset. 

Lounais-Suomen poliisilla oli edelleen kiireinen juhannuspäivä ja sitä seurannut yö tehtävien osalta

Juhannuspäivän aamun ja yön välisenä aikana oli poliisilla 497 tehtävää. Tehtävämäärä oli edellisvuoteen verrattuna lähes vastaava (487).

Paraisilla Airistontiellä olevalla uimarannalla hukkui 69 v mieshenkilö. Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana.

Raumalla Rauman Meren Juhannusfestivaali jatkui edelleen poliisin näkökulmasta katsottuna hyvin eikä poliisille tullut huvialueelta tai sen välittömästä läheisyydestä erityisempää määrää häiriötehtäviä. Poliisin suorittamassa huumevalvonnassa alueelta tai sen läheisyydestä poliisi teki rikosilmoituksia 22 kpl huumausaineen käyttörikoksista, 2 kpl huumausainerikoksia ja lisäksi tavattiin 2 kpl etsintäkuulutettuja.

Rattijuoppoja jäi kiinni 19 kpl, joista 11 kpl oli törkeitä rattijuopumuksia. Lisäksi yhden henkilön epäillään syyllistyneen vesiliikennejuopumukseen. Poliisi jatkaa edelleen tehostettua rattijuopumus- ja nopeusvalvontaa juhannuksen paluuliikenteen osalta.

Muutoin poliisia työllistivät samantyyppiset tehtävät kuin edellisen vuorokauden aikana eli kotihälytykset, tappelut ja muut häiriökäyttäytymiset.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory