Kalajoella hukkui veneilijä

NordenBladet — Hätäkeskus sai juhannusaattona perjantaina 24.6.2022 puolen päivän aikoihin ilmoituksen, jonka mukaan oli tehty havainto tyhjillään olevasta soutuveneestä.Vene oli ankkuroitu Ämmänsataman lähelle Kalajoelle. Veneessä oli havaittavissa tavaraa, mutta henkilöistä ei ollut havaintoja. Pelastuslaitos, poliisi ja rajavartiolaitos suorittivat etsintää ja alueelta löydettiin viitteitä, että joku olisi voinut joutua veden varaan. Mukana etsinnöissä oli myös Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa, jonka etsintävene löysi veneilijän vedestä hukkuneena lauantaina 25.6.2022 klo 16 aikoihin läheltä veneen löytöpaikkaa.

Hätäkeskus sai juhannusaattona perjantaina 24.6.2022 puolen päivän aikoihin ilmoituksen, jonka mukaan oli tehty havainto tyhjillään olevasta soutuveneestä.

Vene oli ankkuroitu Ämmänsataman lähelle Kalajoelle. Veneessä oli havaittavissa tavaraa, mutta henkilöistä ei ollut havaintoja. Pelastuslaitos, poliisi ja rajavartiolaitos suorittivat etsintää ja alueelta löydettiin viitteitä, että joku olisi voinut joutua veden varaan. Mukana etsinnöissä oli myös Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa, jonka etsintävene löysi veneilijän vedestä hukkuneena lauantaina 25.6.2022 klo 16 aikoihin läheltä veneen löytöpaikkaa.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory