Rattijuopumuksia ja liikenneturvallisuuden vaarantamisia Liperissä ja Lieksassa

NordenBladet — Poliisi epäilee kuljettajien syyllistyneen törkeisiin rattijuopumuksiin ja törkeisiin liikenneturvallisuuden vaarantamisiin keskiviikko-iltana. Yhdellä kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajokorttia, toinen oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon ja kolmannen auto päätyi katolleen ojaan.Törkeä rattijuopumus Liperissä Poliisi epäilee miehen syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta pakettiautolla Liperin Ylämyllyn Honkalammella keskiviikkona 22.6.2022 noin kello 19.30. Poliisi pysäytti miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Miehelle tehty puhalluskoe antoi tuloksena 1,33 promillea. Hänellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia. Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen LieksassaPoliisi epäilee miehen syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Lieksassa Hattuvaarantiellä, Pankakosken kohdalla, keskiviikkona 22.6.2022 kello 20 jälkeen. Poliisi mittasi tutkalla miehen kuljettaman auton nopeudeksi 108 km/h 50 km/h nopeusrajoitusalueella. Mies oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.Törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen LiperissäPoliisi epäilee miehen syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Liperissä Korpivaarantiellä keskiviikkona 22.6.2022 kello 22.30 jälkeen. Hätäkeskukseen oli tullut ilmoitus henkilöauton tieltä suistumisesta. Mies oli ajanut Korpivaarantieltä Varkauden suuntaan, kun vasemmalle kaartuvassa mutkassa mies menetti auton hallinnan. Auto suistui tien vasemmalle puolelle päätyen katolleen ojaan. Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Miehelle tehty puhalluskoe antoi 1,69 promillen tuloksen. Kuljettaja ja autossa ollut matkustaja vietiin ambulanssilla keskussairaalaan tarkastettaviksi. Auto vaurioitui tilanteessa pahasti. 

Poliisi epäilee kuljettajien syyllistyneen törkeisiin rattijuopumuksiin ja törkeisiin liikenneturvallisuuden vaarantamisiin keskiviikko-iltana. Yhdellä kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajokorttia, toinen oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon ja kolmannen auto päätyi katolleen ojaan.

Törkeä rattijuopumus Liperissä 

Poliisi epäilee miehen syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta pakettiautolla Liperin Ylämyllyn Honkalammella keskiviikkona 22.6.2022 noin kello 19.30. Poliisi pysäytti miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Miehelle tehty puhalluskoe antoi tuloksena 1,33 promillea. Hänellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia. 

Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen Lieksassa

Poliisi epäilee miehen syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Lieksassa Hattuvaarantiellä, Pankakosken kohdalla, keskiviikkona 22.6.2022 kello 20 jälkeen. Poliisi mittasi tutkalla miehen kuljettaman auton nopeudeksi 108 km/h 50 km/h nopeusrajoitusalueella. Mies oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.

Törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen Liperissä

Poliisi epäilee miehen syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Liperissä Korpivaarantiellä keskiviikkona 22.6.2022 kello 22.30 jälkeen. Hätäkeskukseen oli tullut ilmoitus henkilöauton tieltä suistumisesta. Mies oli ajanut Korpivaarantieltä Varkauden suuntaan, kun vasemmalle kaartuvassa mutkassa mies menetti auton hallinnan. Auto suistui tien vasemmalle puolelle päätyen katolleen ojaan. Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Miehelle tehty puhalluskoe antoi 1,69 promillen tuloksen. Kuljettaja ja autossa ollut matkustaja vietiin ambulanssilla keskussairaalaan tarkastettaviksi. Auto vaurioitui tilanteessa pahasti.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory