Pyörävarkaudet ovat kasvussa

NordenBladet — Kuopiossa anastetaan paljon pyöriäPelkästään Kuopion alueella on huhtikuun 2022 alusta juhannuksen alle kirjattu toista sataa polkupyörä- ja sähköpyörävarkautta.Pyöriä anastetaan sekä yleisiltä paikoilta ja talojen pihoista, että taloyhtiöiden lukituista varastoista. Poliisi kehottaakin säilyttämään pyörää lukittuna, vaikka pyörä olisikin lukitussa tilassa. Sähköpyöristä suositellaan ottamaan akut mukaan, kun pyörää ei käytetä ja jos se on mahdollista. Telineeseen pyörä tulisi lukita rungon sekä renkaan kautta, jos käytössä on vaijerilukko tai vastaava.Pyörien omistajia muistutetaan ottamaan kuva pyörästä sekä pyörän tunniste ylös. Jos pyörävarkaus saattuu omalle kohdalle, on kyseiset dokumentit valmiina liitettäväksi rikosilmoitukseen.Poliisi toivottaa turvallisia kilometrejä ja hyvää juhannusta! 

Kuopiossa anastetaan paljon pyöriä

Pelkästään Kuopion alueella on huhtikuun 2022 alusta juhannuksen alle kirjattu toista sataa polkupyörä- ja sähköpyörävarkautta.
Pyöriä anastetaan sekä yleisiltä paikoilta ja talojen pihoista, että taloyhtiöiden lukituista varastoista. Poliisi kehottaakin säilyttämään pyörää lukittuna, vaikka pyörä olisikin lukitussa tilassa. Sähköpyöristä suositellaan ottamaan akut mukaan, kun pyörää ei käytetä ja jos se on mahdollista. Telineeseen pyörä tulisi lukita rungon sekä renkaan kautta, jos käytössä on vaijerilukko tai vastaava.
Pyörien omistajia muistutetaan ottamaan kuva pyörästä sekä pyörän tunniste ylös. Jos pyörävarkaus saattuu omalle kohdalle, on kyseiset dokumentit valmiina liitettäväksi rikosilmoitukseen.

Poliisi toivottaa turvallisia kilometrejä ja hyvää juhannusta!
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory