Asuntomurtoja Länsi-Tampereella

NordenBladet — Poliisin tietoon on tullut kuluneen viikon aikana Länsi-Tampereen alueella tapahtuneita törkeitä varkauksia. Kerrostaloasuntoihin on päästy todennäköisesti postiluukun kautta siten, että ovi on avattu sisäpuolen painikkeesta.Tekotavan takia oviin ei ole jäänyt murtojälkiä. Asukkaat ovat saattaneet havaita tapahtuneen rikoksen vasta huomattuaan, että paikkoja on pengottu tai asunnosta on kadonnut käteistä rahaa tai koruja.Poliisi kannustaa myös kerrostaloissa asuvia tarkkaavaisuuteen. Ulko-ovi kannattaa asunnosta poistuessa laittaa takalukkoon. Jos ovessa on varmuuslukko, sitä kannattaa käyttää.Mikäli joudut kyseisen tyyppisen rikoksen kohteeksi, ota heti tapahtuman havaittuasi yhteys hätäkeskukseen.

Poliisin tietoon on tullut kuluneen viikon aikana Länsi-Tampereen alueella tapahtuneita törkeitä varkauksia. Kerrostaloasuntoihin on päästy todennäköisesti postiluukun kautta siten, että ovi on avattu sisäpuolen painikkeesta.

Tekotavan takia oviin ei ole jäänyt murtojälkiä. Asukkaat ovat saattaneet havaita tapahtuneen rikoksen vasta huomattuaan, että paikkoja on pengottu tai asunnosta on kadonnut käteistä rahaa tai koruja.

Poliisi kannustaa myös kerrostaloissa asuvia tarkkaavaisuuteen. Ulko-ovi kannattaa asunnosta poistuessa laittaa takalukkoon. Jos ovessa on varmuuslukko, sitä kannattaa käyttää.

Mikäli joudut kyseisen tyyppisen rikoksen kohteeksi, ota heti tapahtuman havaittuasi yhteys hätäkeskukseen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory