Epäiltyjä liikennerikoksia Kokemäen poliisiaseman alueella.

NordenBladet — Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen Harjavallassa ja kolari Kokemäellä sunnuntaina 5.6.Liikenteenvalvontaa suorittamassa ollut poliisipartio mittasi tutkalla Sairaalantiellä Harjavallassa sunnuntaina illalla henkilöauton nopeudeksi 85km/h nopeusrajoituksen ollessa 40km/h. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon ja kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.Henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen kolari tapahtui illalla Sonnilantien ja Satakunnantien risteyksessä Kokemäellä.Henkilöauton kuljettaja ajoi Sonnilantietä pitkin, Sonnilan suunnasta ja tarkoituksena oli ylittää Satakunnantie ja jatkaa Tulkkilantielle. Henkilöauton ajosuunnasta risteykseen saavuttaessa, risteyksessä on pakollinen pysähtyminen osoitettu liikennemerkillä.Polkupyöräilijä oli saapunut samaan risteykseen liikekeskuksen suunnasta Satakunnantien viertä kulkevaa kevyen liikenteen väylää. Ylitettäessä Tulkkilantie, risteyksessä on Tulkkilantiellä suojatie ja liikenteenjakaja erottamassa kaistoja. Auton kuljettaja ei ollut havainnut risteykseen vasemmalta saapuvaa pyöräilijää sillä seurauksella, että oli suojatien kohdalla omalla kaistallaan törmännyt autonsa polkupyörän takavanteeseen ja -renkaaseen. Pyöräilijä oli törmäyksen voimasta kaatunut osittain auton konepellille. Pyöräilijä kuljetettiin sairasautolla jatkotutkimuksiin. Henkilöäauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen Harjavallassa ja kolari Kokemäellä sunnuntaina 5.6.

Liikenteenvalvontaa suorittamassa ollut poliisipartio mittasi tutkalla Sairaalantiellä Harjavallassa sunnuntaina illalla henkilöauton nopeudeksi 85km/h nopeusrajoituksen ollessa 40km/h. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon ja kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen kolari tapahtui illalla Sonnilantien ja Satakunnantien risteyksessä Kokemäellä.
Henkilöauton kuljettaja ajoi Sonnilantietä pitkin, Sonnilan suunnasta ja tarkoituksena oli ylittää Satakunnantie ja jatkaa Tulkkilantielle. Henkilöauton ajosuunnasta risteykseen saavuttaessa, risteyksessä on pakollinen pysähtyminen osoitettu liikennemerkillä.
Polkupyöräilijä oli saapunut samaan risteykseen liikekeskuksen suunnasta Satakunnantien viertä kulkevaa kevyen liikenteen väylää. Ylitettäessä Tulkkilantie, risteyksessä on Tulkkilantiellä suojatie ja liikenteenjakaja erottamassa kaistoja. Auton kuljettaja ei ollut havainnut risteykseen vasemmalta saapuvaa pyöräilijää sillä seurauksella, että oli suojatien kohdalla omalla kaistallaan törmännyt autonsa polkupyörän takavanteeseen ja -renkaaseen. Pyöräilijä oli törmäyksen voimasta kaatunut osittain auton konepellille. Pyöräilijä kuljetettiin sairasautolla jatkotutkimuksiin. Henkilöäauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory