Törkeä rattijuopumus Kuopiossa, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen Siilinjärvellä

NordenBladet — Kuopiossa henkilöauton kuljettaja törmäsi kuljettamallaan henkilöautolla pysäköityyn henkilöautoon sekä liikennemerkkiin. Siilinjärvellä moottoripyörän kuljettaja ajoi rekisteröimättömällä moottoripyörällä reipasta ylinopeutta.Sunnuntaina kello 21.00 aikoihin Kuopion poliisipartio sai ilmoituksen, että Maaherrankadulla on henkilöauto törmännyt pysäköitynä olleeseen henkilöautoon ja liikennemerkkiin, minkä jälkeen kuljettaja on poistunut kolaripaikalta autoineen pois. Poliisipartio löysi lyhyen etsinnän jälkeen ajoneuvon pysäköitynä tapahtumapaikan läheisyydestä ja epäillyn kuljettajan Kauppakadulta. Ulkopaikkakuntalainen vuonna 2002 syntynyt mies puhalsi poliisin alkometriin 1.09 mg/l-alkoholilukemat. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.Sunnuntai-iltana hieman ennen puolta yötä poliisipartio selvitteli Siilinjärvellä rekisteröimättömällä moottoripyörällä liikkeellä olleen alle 15-vuotiaan nuoren miehen tekemisiä. Kuljettaja oli kuljettanut moottoripyörää taajamassa reipasta ylinopeutta käyttäen ja ajellut sillä mm. jalkakäytävillä. Poliisipartio tavoitti epäillyn kuljettajan yksityisasunnossa ja alustavassa puhuttelussa nuori mies myönsi olleensa rekisteröimättömällä moottoripyörällä yksin liikkeellä tapahtuma-aikaan. Tapahtumasta on kirjattu rikosilmoitus nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Kuopiossa henkilöauton kuljettaja törmäsi kuljettamallaan henkilöautolla pysäköityyn henkilöautoon sekä liikennemerkkiin. Siilinjärvellä moottoripyörän kuljettaja ajoi rekisteröimättömällä moottoripyörällä reipasta ylinopeutta.

Sunnuntaina kello 21.00 aikoihin Kuopion poliisipartio sai ilmoituksen, että Maaherrankadulla on henkilöauto törmännyt pysäköitynä olleeseen henkilöautoon ja liikennemerkkiin, minkä jälkeen kuljettaja on poistunut kolaripaikalta autoineen pois. Poliisipartio löysi lyhyen etsinnän jälkeen ajoneuvon pysäköitynä tapahtumapaikan läheisyydestä ja epäillyn kuljettajan Kauppakadulta. Ulkopaikkakuntalainen vuonna 2002 syntynyt mies puhalsi poliisin alkometriin 1.09 mg/l-alkoholilukemat. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Sunnuntai-iltana hieman ennen puolta yötä poliisipartio selvitteli Siilinjärvellä rekisteröimättömällä moottoripyörällä liikkeellä olleen alle 15-vuotiaan nuoren miehen tekemisiä. Kuljettaja oli kuljettanut moottoripyörää taajamassa reipasta ylinopeutta käyttäen ja ajellut sillä mm. jalkakäytävillä. Poliisipartio tavoitti epäillyn kuljettajan yksityisasunnossa ja alustavassa puhuttelussa nuori mies myönsi olleensa rekisteröimättömällä moottoripyörällä yksin liikkeellä tapahtuma-aikaan. Tapahtumasta on kirjattu rikosilmoitus nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory