Poliisin haaviin jäi viikonloppuna kortittomia huumeratteja Porissa ja Nakkilassa

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi kohtasi lauantaina Porissa anastetuksi ilmoitetulla autolla liikenteessä olleen kortittoman kuljettajan. Lisäksi kuljettajan epäillään ajaneen autoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Sunnuntaina poliisin haaviin jäi Nakkilassa kortiton kuljettaja, jonka niin ikään epäillään kuljettaneen autoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Poliisipartio tavoitti lauantaina kello 9.00 Porissa Kielokadulla henkilöauton, jonka kuljettaja oli ajo-oikeudeton ja hänen epäillään ajaneen huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Lisäksi hänen kuljettamansa auto oli ilmoitettu anastetuksi ja siihen oli kiinnitettynä väärät rekisterikilvet. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen.Partio pysäytti Nakkilassa VT2:lla sunnuntaina kello 18 jälkeen henkilöauton, jonka kuljettajalle tehty huumepikatesti oli positiivinen. Kuljettajalla ei ollut myöskään ajo-oikeutta. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lounais-Suomen poliisi kohtasi lauantaina Porissa anastetuksi ilmoitetulla autolla liikenteessä olleen kortittoman kuljettajan. Lisäksi kuljettajan epäillään ajaneen autoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Sunnuntaina poliisin haaviin jäi Nakkilassa kortiton kuljettaja, jonka niin ikään epäillään kuljettaneen autoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

 

Poliisipartio tavoitti lauantaina kello 9.00 Porissa Kielokadulla henkilöauton, jonka kuljettaja oli ajo-oikeudeton ja hänen epäillään ajaneen huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Lisäksi hänen kuljettamansa auto oli ilmoitettu anastetuksi ja siihen oli kiinnitettynä väärät rekisterikilvet. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen.

Partio pysäytti Nakkilassa VT2:lla sunnuntaina kello 18 jälkeen henkilöauton, jonka kuljettajalle tehty huumepikatesti oli positiivinen. Kuljettajalla ei ollut myöskään ajo-oikeutta. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory