Rovaniemen poliisilla viikonlopulta rattijuopumusepäiltyjä

NordenBladet — Poliisi valvoi aktiivisesti viikonlopun aikana varsinkin nuorten juhlintaa kaupungin uimarannan, keskustan ja koulujen alueella. Nuorisoa oli paljon liikkeellä, häiriökäyttäytymistä oli jonkin verran, mutta pääsääntöisesti koulujen päättäjäisviikonloppu sujui poliisin kannalta rauhallisesti.Rattijuopumus-epäillytLauantaina 04.06.2022 puolen yön jälkeen poliisi pysäytti Muurolan suunnalla henkilöautonkuljettajan ja kävi ilmi, että hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja kuljettajalle tehty huumausaine-pikatesti näytti positiivista huumausaineille. Kuljettaja käytettiin verikokeissa ja tuotiin poliisilaitokselle.Lauantaina klo 18 jälkeen poliisi tavoitti Ranuan suunnalla autonkuljettajan, joka puolestaan puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman.Sunnuntaina 05.06.2022 aamuyöstä poliisit tavoittivat Rovaniemen kaupungin ulkopuolelta henkilöauton kuljettajan, joka puhalsi alkometriin rattijuopumuksen ylittävät lukemat.Rikoksesta epäillyt kuljettajat määrättiin ajokieltoon ja heitä odottavat myös kuulustelut poliisiasemalla. 

Poliisi valvoi aktiivisesti viikonlopun aikana varsinkin nuorten juhlintaa kaupungin uimarannan, keskustan ja koulujen alueella. Nuorisoa oli paljon liikkeellä, häiriökäyttäytymistä oli jonkin verran, mutta pääsääntöisesti koulujen päättäjäisviikonloppu sujui poliisin kannalta rauhallisesti.

Rattijuopumus-epäillyt

Lauantaina 04.06.2022 puolen yön jälkeen poliisi pysäytti Muurolan suunnalla henkilöautonkuljettajan ja kävi ilmi, että hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja kuljettajalle tehty huumausaine-pikatesti näytti positiivista huumausaineille. Kuljettaja käytettiin verikokeissa ja tuotiin poliisilaitokselle.

Lauantaina klo 18 jälkeen poliisi tavoitti Ranuan suunnalla autonkuljettajan, joka puolestaan puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman.

Sunnuntaina 05.06.2022 aamuyöstä poliisit tavoittivat Rovaniemen kaupungin ulkopuolelta henkilöauton kuljettajan, joka puhalsi alkometriin rattijuopumuksen ylittävät lukemat.

Rikoksesta epäillyt kuljettajat määrättiin ajokieltoon ja heitä odottavat myös kuulustelut poliisiasemalla.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory