Liikenneonnettomuus Seinäjoen Itäväylällä – kansalaisen ansiokas toiminta esti vakavammat seuraukset

NordenBladet — Seinäjoen Itäväylällä sattui 5.6.2022 kello 08 jälkeen henkilöauton ulosajo, missä henkilöauto ajautui ojaan ja päätyi katolleen alikulun kevyenliikenteenväylälle.Vastakkaista suuntaa ajanut henkilö havaitsi vastaan tulleen auton ajautuvan pientareelle kadoten lopulta näkyvistä. Paikalle tullut henkilö riensi apuun ja sai yhdessä kuljettajan kanssa revittyä matkustajan oven auki sekä kiskottua kuljettajan turvaan palavasta autosta. Poliisi kiittää kansalaista ripeästä ja ensiluokkaisesta toiminnasta onnettomuuspaikalla. 

Seinäjoen Itäväylällä sattui 5.6.2022 kello 08 jälkeen henkilöauton ulosajo, missä henkilöauto ajautui ojaan ja päätyi katolleen alikulun kevyenliikenteenväylälle.

Vastakkaista suuntaa ajanut henkilö havaitsi vastaan tulleen auton ajautuvan pientareelle kadoten lopulta näkyvistä. 

Vastaan tullut henkilö käänsi autonsa keskikaiteen päättyessä ja palasi tapahtumapaikalle huomaten, että ulosajanut auto on katollaan, autossa on kuljettaja sisällä, auto vuotaa bensiiniä ja on syttynyt moottoritilastaan tuleen.

Paikalle tullut henkilö riensi apuun ja sai yhdessä kuljettajan kanssa revittyä matkustajan oven auki sekä kiskottua kuljettajan turvaan palavasta autosta. 

Poliisi kiittää kansalaista ripeästä ja ensiluokkaisesta toiminnasta onnettomuuspaikalla.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory