Mies menehtyi vesiliikenneonnettomuudessa Savonlinnassa

NordenBladet — Hätäkeskukseen ilmoitettiin sunnuntaina 5.6.2022 puolen yön jälkeen, että veneilijä on kadonnut Savonlinnassa Pitkän Pihlajaveden alueelle. Paikalla hälytettiin poliisipartio ja pelastuslaitoksen yksikkö.Pelastuslaitoksen yksikkö löysi kello 2 jälkeen Messiinsaaren lähistöltä uponneen veneen ja hetkeä myöhemmin sitä kuljettaneen miehen hukkuneena. Poliisin tietojen mukaan onnettomuuteen joutuneessa veneessä ei ole ollut muita henkilöitä kyydissä eikä onnettomuuteen myöskään liittynyt muita vesikulkuneuvoja. Mies oli liikenteessä tasaperäisellä veneellä, jossa oli 20-hevosvoimainen perämoottori. Poliisi jatkaa onnettomuuteen johtaneiden syiden selvittämistä.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin sunnuntaina 5.6.2022 puolen yön jälkeen, että veneilijä on kadonnut Savonlinnassa Pitkän Pihlajaveden alueelle. Paikalla hälytettiin poliisipartio ja pelastuslaitoksen yksikkö.

Pelastuslaitoksen yksikkö löysi kello 2 jälkeen Messiinsaaren lähistöltä uponneen veneen ja hetkeä myöhemmin sitä kuljettaneen miehen hukkuneena. Poliisin tietojen mukaan onnettomuuteen joutuneessa veneessä ei ole ollut muita henkilöitä kyydissä eikä onnettomuuteen myöskään liittynyt muita vesikulkuneuvoja. Mies oli liikenteessä tasaperäisellä veneellä, jossa oli 20-hevosvoimainen perämoottori. Poliisi jatkaa onnettomuuteen johtaneiden syiden selvittämistä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory