Koulujen päättymistä juhlittiin useissa nuorison suosimissa kohteissa

NordenBladet — Koulujen päättymistä ja kesäloman alkamista juhlittiin Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella riehakkaasti usean kunnan ja kaupungin alueilla nuorison suosimissa kohteissa.Vilkkaimpia juhlimispaikkoja olivat Järvenpään Rantapuisto, Porvoon Kokonniemi, Nurmijärven Vaskomäki, Keravan urheilupuisto, Sipoon Pilvijärvi ja Hyvinkään Martin urheilukenttä. Vantaalla vilkkaimpia nuorison suosimista juhlintapaikoista olivat Jokiuoman puisto ja Leppäkorven maauimala. Poikkeuksellisesti Kuusijärven ulkoilualueella oli hiljaista. Koulujen päättäjäisiin varauduttiin useiden partioiden erillisorganisaatiollaItä-Uudenmaan poliisissa varauduttiin tänäkin vuonna koulujen päättäjäisten valvontaan useiden partioiden erillisorganisaatiolla. Valvontaa tehtiin myös ilmasta käsin kahdella dronella. – Valvontaa kohdennettiin koko poliisilaitoksen alueella erityisesti useisiin ennalta määriteltyihin nuorison suosimiin kohteisiin. Mukana valvomassa omassa roolissaan oli myös useita poliisin yhteistyökumppaneita, kuten kaupunkien ja kuntien nuorisotyöntekijöitä, seurakuntien ja järjestöjen nuorisotyöntekijöitä sekä SPR, kertoo komisario Jarmo Ojala.Alkoholia hävitettiin reilusti– Alaikäisten nuorten hallusta takavarikoitiin ja hävitettiin tänäkin vuonna päättäri-illan aikana reilu määrä alkoholia. Nuorilla oli hallussaan pääsääntöisesti mietoja alkoholijuomia, mutta joukkoon mahtui myös väkeviä juomia, Ojala jatkaa. – Hälytystehtäviä poliisilla oli lauantain ilta viiden ja sunnuntaiyö kello kahden välisenä aikana noin 250. Nuoriin liittyvät tehtävät olivat pääsääntöisesti häiriötehtäviä, mutta myöhemmin illan ja yön aikana mukaan mahtui myös väkivaltaan liittyviä tehtäviä. Huolta poliisille aiheuttivat myös muutamasta paikasta ammutut ilotulitteet. Etenkin Vantaan Jokiuoman puistossa ammuttiin useita ilotulitteita muun muassa väkijoukkoa kohden, sanoo Ojala.Päihtymys näkyi tehtävissä etenkin loppuillan ja yön aikana, mutta suurin osa juhli koulujen päättäjäisiä ihan asiallisesti siitä huolimatta, että suosituille juhlimispaikoille oli kertynyt satoja nuoria.Yleisen järjestyksen ja turvallisuuden varmistamiseksi sekä nuorten turvallisuuden takaamiseksi poliisi päätti yöllä tyhjentää ensin Keravan Kalevan urheilupuiston ja hieman myöhemmin myös Vantaan Jokiuoman puiston sekä Järvenpään Rantapuiston juhlijoista. Itä-Uudenmaan poliisi viesti illan ja yön tapahtumista koko poliisilaitoksen alueelta aktiivisesti ja ajantasaisesti Twitter-tilillään.  

Koulujen päättymistä ja kesäloman alkamista juhlittiin Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella riehakkaasti usean kunnan ja kaupungin alueilla nuorison suosimissa kohteissa.

Vilkkaimpia juhlimispaikkoja olivat Järvenpään Rantapuisto, Porvoon Kokonniemi, Nurmijärven Vaskomäki, Keravan urheilupuisto, Sipoon Pilvijärvi ja Hyvinkään Martin urheilukenttä. Vantaalla vilkkaimpia nuorison suosimista juhlintapaikoista olivat Jokiuoman puisto ja Leppäkorven maauimala. Poikkeuksellisesti Kuusijärven ulkoilualueella oli hiljaista. 

Koulujen päättäjäisiin varauduttiin useiden partioiden erillisorganisaatiolla

Itä-Uudenmaan poliisissa varauduttiin tänäkin vuonna koulujen päättäjäisten valvontaan useiden partioiden erillisorganisaatiolla. Valvontaa tehtiin myös ilmasta käsin kahdella dronella. 

– Valvontaa kohdennettiin koko poliisilaitoksen alueella erityisesti useisiin ennalta määriteltyihin nuorison suosimiin kohteisiin. Mukana valvomassa omassa roolissaan oli myös useita poliisin yhteistyökumppaneita, kuten kaupunkien ja kuntien nuorisotyöntekijöitä, seurakuntien ja järjestöjen nuorisotyöntekijöitä sekä SPR, kertoo komisario Jarmo Ojala.

Alkoholia hävitettiin reilusti

– Alaikäisten nuorten hallusta takavarikoitiin ja hävitettiin tänäkin vuonna päättäri-illan aikana reilu määrä alkoholia. Nuorilla oli hallussaan pääsääntöisesti mietoja alkoholijuomia, mutta joukkoon mahtui myös väkeviä juomia, Ojala jatkaa. 

– Hälytystehtäviä poliisilla oli lauantain ilta viiden ja sunnuntaiyö kello kahden välisenä aikana noin 250. Nuoriin liittyvät tehtävät olivat pääsääntöisesti häiriötehtäviä, mutta myöhemmin illan ja yön aikana mukaan mahtui myös väkivaltaan liittyviä tehtäviä. Huolta poliisille aiheuttivat myös muutamasta paikasta ammutut ilotulitteet. Etenkin Vantaan Jokiuoman puistossa ammuttiin useita ilotulitteita muun muassa väkijoukkoa kohden, sanoo Ojala.

Päihtymys näkyi tehtävissä etenkin loppuillan ja yön aikana, mutta suurin osa juhli koulujen päättäjäisiä ihan asiallisesti siitä huolimatta, että suosituille juhlimispaikoille oli kertynyt satoja nuoria.

Yleisen järjestyksen ja turvallisuuden varmistamiseksi sekä nuorten turvallisuuden takaamiseksi poliisi päätti yöllä tyhjentää ensin Keravan Kalevan urheilupuiston ja hieman myöhemmin myös Vantaan Jokiuoman puiston sekä Järvenpään Rantapuiston juhlijoista. 

Itä-Uudenmaan poliisi viesti illan ja yön tapahtumista koko poliisilaitoksen alueelta aktiivisesti ja ajantasaisesti Twitter-tilillään. 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory