Koulujen päättäjäislauantai sai nuorison liikkeelle Sisä-Suomessa

NordenBladet — Sisä-Suomen poliisin 4.6.2022 lauantai oli hälytystehtävien ja valvonnan näkökulmasta työn täyteinen.Kahden hiljaisemman vuoden jälkeen paljon nuoria kokoontui perinteisille paikoille kuten uimarannoille ja kaupunkien keskustoihin. Tampereen Pyynikillä juhli illan aikana arviolta 10 000 nuorta ja Jyväskylän Lutakonaukion konsertti sai myös paljon ihmisiä liikkeelle. Tapahtuma-alueella ja sen läheisyydessä vietti iltaa arviolta 5000 henkilöä. Poliisi suoritti näkyvää valvontaa nuorison suosimilla alueilla kohdistaen sitä muun muassa alaikäisten alkoholinkäyttöön.Poliisi joutui illan aikana puuttumaan lukuisiin häiriökäyttäytymisiin sekä keskeyttämään alkavia tappeluita ja kirjaamaan rikosilmoituksia epäillyistä pahoinpitelyistä. Tampereen Rosendahlin uimarannalla ammuttiin luvattomasti ilotulitteita. Poliisi tavoitti rannalta ilotulitteita ampuneen henkilön, jolle määrättiin asiasta sakko. Vakavimpia henkeen tai terveyteen kohdistuneita rikoksia ei illan aikana tullut poliisin tietoon. Vuorokauden vaihtumiseen mennessä Pirkanmaalla oli poliisilakiperusteisesti otettu päihtyneenä tai häiriökäyttäytymisen vuoksi kiinni kolme henkilöä ja Keski-Suomessa viisi. Lisäksi henkilöitä on toimitettu selviämisasemalle voimakkaan päihtymyksen vuoksi. Juhlinta jatkuu varmasti aamuun asti, joten poliisi odottaa vilkasta loppuyötä. Kokonaiskuva päättäjäisviikonlopun kulusta on selvillä vasta sitten kun aamu tulee. 

Sisä-Suomen poliisin 4.6.2022 lauantai oli hälytystehtävien ja valvonnan näkökulmasta työn täyteinen.

Kahden hiljaisemman vuoden jälkeen paljon nuoria kokoontui perinteisille paikoille kuten uimarannoille ja kaupunkien keskustoihin. Tampereen Pyynikillä juhli illan aikana arviolta 10 000 nuorta ja Jyväskylän Lutakonaukion konsertti sai myös paljon ihmisiä liikkeelle. Tapahtuma-alueella ja sen läheisyydessä vietti iltaa arviolta 5000 henkilöä. Poliisi suoritti näkyvää valvontaa nuorison suosimilla alueilla kohdistaen sitä muun muassa alaikäisten alkoholinkäyttöön.

Poliisi joutui illan aikana puuttumaan lukuisiin häiriökäyttäytymisiin sekä keskeyttämään alkavia tappeluita ja kirjaamaan rikosilmoituksia epäillyistä pahoinpitelyistä. Tampereen Rosendahlin uimarannalla ammuttiin luvattomasti ilotulitteita. Poliisi tavoitti rannalta ilotulitteita ampuneen henkilön, jolle määrättiin asiasta sakko. Vakavimpia henkeen tai terveyteen kohdistuneita rikoksia ei illan aikana tullut poliisin tietoon. 

Vuorokauden vaihtumiseen mennessä Pirkanmaalla oli poliisilakiperusteisesti otettu päihtyneenä tai häiriökäyttäytymisen vuoksi kiinni kolme henkilöä ja Keski-Suomessa viisi. Lisäksi henkilöitä on toimitettu selviämisasemalle voimakkaan päihtymyksen vuoksi. 

Juhlinta jatkuu varmasti aamuun asti, joten poliisi odottaa vilkasta loppuyötä. Kokonaiskuva päättäjäisviikonlopun kulusta on selvillä vasta sitten kun aamu tulee. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory