Kaksi epäiltyä rattijuopumusta ja varkauden yritys Joensuussa.

NordenBladet — Päihtyneitä kuljettajia ja epäilty pyörävarkauden yritys Joensuun perjantai-illassa.Miehen epäillään syyllistyneen muun muassa rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Käpykankaalla, Voimatiellä, perjantaina hieman ennen kello 18. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa, koska miehen ajotapa oli kiinnittänyt poliisin huomion. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kyseisen auton määräaikaiskatsastus ja luovutusilmoitus olivat jääneet tekemättä ja ajoneuvovero oli jäänyt maksamatta. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.Miehen epäillään syyllistyneen varkauden yritykseen ja huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Penttilässä perjantaina kello 21.30 jälkeen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu miehestä, joka oli ollut polkupyörän kimpussa. Poliisi oli ollut nopeasti tapahtumapaikalla. Mies oli yrittänyt anastaa polkupyöriä yrittämällä irroittaa niistä lukkoja. Miehen hallusta oli löytynyt huumaisaineeksi epäiltyä ainetta. Nuoren epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen mopolla Joensuun Karsikossa Kettuvaarantiellä lauantaina heti puolen yön jälkeen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu kaatuneesta mopoilijasta. Nuorelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 0,76 promillea.  

Päihtyneitä kuljettajia ja epäilty pyörävarkauden yritys Joensuun perjantai-illassa.

Miehen epäillään syyllistyneen muun muassa rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Käpykankaalla, Voimatiellä, perjantaina hieman ennen kello 18. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa, koska miehen ajotapa oli kiinnittänyt poliisin huomion. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kyseisen auton määräaikaiskatsastus ja luovutusilmoitus olivat jääneet tekemättä ja ajoneuvovero oli jäänyt maksamatta. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.

Miehen epäillään syyllistyneen varkauden yritykseen ja huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Penttilässä perjantaina kello 21.30 jälkeen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu miehestä, joka oli ollut polkupyörän kimpussa. Poliisi oli ollut nopeasti tapahtumapaikalla. Mies oli yrittänyt anastaa polkupyöriä yrittämällä irroittaa niistä lukkoja. Miehen hallusta oli löytynyt huumaisaineeksi epäiltyä ainetta. 

Nuoren epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen mopolla Joensuun Karsikossa Kettuvaarantiellä lauantaina heti puolen yön jälkeen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu kaatuneesta mopoilijasta. Nuorelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 0,76 promillea. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory