Autoja rikottu Juuassa ja hirvikolari Tohmajärvellä

NordenBladet — Poliisi pyytää havaintoja auton rikkomisesta Juuassa.Juuan Apteekintiellä 24.-25.5.2022 rikottiin henkilöautoa. Koristelätkä oli revitty irti ja tuulilasiin isketty jollain saaden lasi säröille. Havaintoja rikoksesta voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai poliisipäivystykseen p. 0295415320 ma-pe klo 8-16:15. Hirvikolari Tikkalassa Valtatie kuudella.Linja-auto vaurioitui tuulilasista, kun hirvi juoksi eteen Valtatie kuudella Tikkalan kohdalla. Kolari sattui keskiviikkoiltana puoli kuuden aikaan. Hirvi menehtyi törmäyksen seurauksena. Poliisi muistuttaa, että hirvet ovat tällä hetkellä aktiivisia ja tienkäyttäjien tarkkaavaisuus ja havainnointi korostuvat vahinkojen välttämiseksi.  

Poliisi pyytää havaintoja auton rikkomisesta Juuassa.

Juuan Apteekintiellä 24.-25.5.2022 rikottiin henkilöautoa. Koristelätkä oli revitty irti ja tuulilasiin isketty jollain saaden lasi säröille. Havaintoja rikoksesta voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai poliisipäivystykseen p. 0295415320 ma-pe klo 8-16:15.

 

Hirvikolari Tikkalassa Valtatie kuudella.

Linja-auto vaurioitui tuulilasista, kun hirvi juoksi eteen Valtatie kuudella Tikkalan kohdalla. Kolari sattui keskiviikkoiltana puoli kuuden aikaan. Hirvi menehtyi törmäyksen seurauksena. 
Poliisi muistuttaa, että hirvet ovat tällä hetkellä aktiivisia ja tienkäyttäjien tarkkaavaisuus ja havainnointi korostuvat vahinkojen välttämiseksi. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory