Poliisi kohdistaa valvontansa nuoriin viikonloppuna

NordenBladet — Koulujen päätösviikonloppu lähestyy ja Pohjanmaalla poliisi kohdistaa voimavarat päihdevalvontaan ja häiriökäyttäytymisen sekä rikosten ehkäisyyn.Loppuviikosta valvonta kohdistuu alkoholin välittämiseen ja viikonloppuna puututaan valvonnassa nuorten laittomaan alkoholin nauttimiseen ja hallussapitoon alueilla, joissa entuudestaan tiedetään nuorten kokoontuvan.Juhlia saa tietenkin mutta tietyistä pelisäännöistä poliisista halutaan muistuttaa:Alkoholijuomissa on 18 vuoden ikäraja, jos on jäänyt jollekin epäselväksiSovi kotiintuloajoistaPidä puhelin päällä ja vastaa jos joku soittaa, myös tuntemattomasta numerosta soittavat, tämä sääntö koskee sekä nuoria että vanhempiaKaveria ei jätetä, pidä siis huolta kaverista ja pyydä kaveria pitämään huolta sinustaJuhlissa juhlitaan eikä riidellä ja tapellaParhaimmissa juhlissa ei tarvita poliisiaViikonloppuna on poliisin lisäksi myös moni muu viranomainen ja taho auttamassa ja turvaamassa nuoria heidän juhlinnassaan. Apua saa aina pyytää näiltä ja juttelemaan saa tulla milloin vaan. Jos hätä on suuri ja apua tarvitaan kiireellisesti, palvelee hätäkeskus tutussa numerossa 112. 

Koulujen päätösviikonloppu lähestyy ja Pohjanmaalla poliisi kohdistaa voimavarat päihdevalvontaan ja häiriökäyttäytymisen sekä rikosten ehkäisyyn.

Loppuviikosta valvonta kohdistuu alkoholin välittämiseen ja viikonloppuna puututaan valvonnassa nuorten laittomaan alkoholin nauttimiseen ja hallussapitoon alueilla, joissa entuudestaan tiedetään nuorten kokoontuvan.

Juhlia saa tietenkin mutta tietyistä pelisäännöistä poliisista halutaan muistuttaa:

  • Alkoholijuomissa on 18 vuoden ikäraja, jos on jäänyt jollekin epäselväksi
  • Sovi kotiintuloajoista
  • Pidä puhelin päällä ja vastaa jos joku soittaa, myös tuntemattomasta numerosta soittavat, tämä sääntö koskee sekä nuoria että vanhempia
  • Kaveria ei jätetä, pidä siis huolta kaverista ja pyydä kaveria pitämään huolta sinusta
  • Juhlissa juhlitaan eikä riidellä ja tapella
  • Parhaimmissa juhlissa ei tarvita poliisia

Viikonloppuna on poliisin lisäksi myös moni muu viranomainen ja taho auttamassa ja turvaamassa nuoria heidän juhlinnassaan. Apua saa aina pyytää näiltä ja juttelemaan saa tulla milloin vaan. Jos hätä on suuri ja apua tarvitaan kiireellisesti, palvelee hätäkeskus tutussa numerossa 112.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory