Jyväskylässä tehdään yhdessä taas turvallinen koulujen päätösviikonloppu

NordenBladet — Koulujen päättäjäisviikonloppu tulee olemaan vilkas myös Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella.Koulujen päättymisviikonloppuna 3.-4.6.2022 eri tahot toimivat yhteistyössä, jotta nuorten kesä voi alkaa Jyväskylässä rauhallisesti ja turvallisesti. Mukana viikonloppua valvomassa ovat Sisä-Suomen poliisi, Suomen Punainen Risti, Jyväskylän seurakunta ja Palveluoperaatio Saapas, Jyväskylän Romaninuoret, Vamos Jyväskylä ja Nuortentalo Katutaso sekä Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut. Tahot toimivat viikonlopun aikana yhteistyössä. Tiedonvaihto on näin mahdollisimman sujuvaa.   Jalkautumista ja varautumistaJyväskylän kaduille jalkautuvat Jyväskylän seurakunnan Palveluoperaatio Saappaan ja Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen Katupäivystys Synkkiksen ohella myös Jyväskylän Romaninuorten ja Vamoksen nuorisotyöntekijät. Päivystysvuorot kestävät perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 01.30 saakka ja lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 01.00 asti.    Nuorisotyöntekijöitä on tavattavissa siellä missä nuoret liikkuvat, kuten keskustan ja Viitaniemen alueella, päihteettömässä ja maksuttomassa YleXPop-tapahtumassa Lutakonaukiolla ja satamassa, Tuomiojärven läheisyydessä sekä lähiöissä ja rannoilla.Poliisi ja pelastuslaitos varautuvat viikonloppuun Keski-Suomen pelastuslaitos varautuu viikonloppuun lisäämällä ensihoidon resurssia ja Sisä-Suomen poliisilaitos valvoo yleistä järjestystä ja turvallisuutta. Suomen Punainen Risti toimii ja auttaa tilanteen ja tarpeen mukaan. Nuoret saavat apua Saappaan ja Synkkiksen päivystyspuhelinnumeroistaNuoret tavoittavat nuorisotyöntekijöitä koulujen päätösviikonlopun aikana seuraavista puhelinnumeroista: •    perjantaina 3.6. Palveluoperaatio Saapas, Jyväskylän seurakunta p. 0400 271 734•    lauantaina 4.6. Katupäivystys Synkkis, Jyväskylän kaupunki p. 050 360 4731  Yleinen hätänumero on 112. Hätänumeroon tulee soittaa ainoastaan kiireellisissä hätätilanteissa, jolloin paikalle tarvitaan auttavia viranomaisia esim. poliisia tai ensihoitoa. Jos tilanteen kiireellisyydestä on epävarmuutta, tulee silloin soittaa hätänumeroon 112.  

Koulujen päättäjäisviikonloppu tulee olemaan vilkas myös Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella.

Koulujen päättymisviikonloppuna 3.-4.6.2022 eri tahot toimivat yhteistyössä, jotta nuorten kesä voi alkaa Jyväskylässä rauhallisesti ja turvallisesti. Mukana viikonloppua valvomassa ovat Sisä-Suomen poliisi, Suomen Punainen Risti, Jyväskylän seurakunta ja Palveluoperaatio Saapas, Jyväskylän Romaninuoret, Vamos Jyväskylä ja Nuortentalo Katutaso sekä Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut. Tahot toimivat viikonlopun aikana yhteistyössä. Tiedonvaihto on näin mahdollisimman sujuvaa.  
 
Jalkautumista ja varautumista

Jyväskylän kaduille jalkautuvat Jyväskylän seurakunnan Palveluoperaatio Saappaan ja Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen Katupäivystys Synkkiksen ohella myös Jyväskylän Romaninuorten ja Vamoksen nuorisotyöntekijät. Päivystysvuorot kestävät perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 01.30 saakka ja lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 01.00 asti.    

Nuorisotyöntekijöitä on tavattavissa siellä missä nuoret liikkuvat, kuten keskustan ja Viitaniemen alueella, päihteettömässä ja maksuttomassa YleXPop-tapahtumassa Lutakonaukiolla ja satamassa, Tuomiojärven läheisyydessä sekä lähiöissä ja rannoilla.

Poliisi ja pelastuslaitos varautuvat viikonloppuun 

Keski-Suomen pelastuslaitos varautuu viikonloppuun lisäämällä ensihoidon resurssia ja Sisä-Suomen poliisilaitos valvoo yleistä järjestystä ja turvallisuutta. Suomen Punainen Risti toimii ja auttaa tilanteen ja tarpeen mukaan. 

Nuoret saavat apua Saappaan ja Synkkiksen päivystyspuhelinnumeroista

Nuoret tavoittavat nuorisotyöntekijöitä koulujen päätösviikonlopun aikana seuraavista puhelinnumeroista: 
•    perjantaina 3.6. Palveluoperaatio Saapas, Jyväskylän seurakunta p. 0400 271 734
•    lauantaina 4.6. Katupäivystys Synkkis, Jyväskylän kaupunki p. 050 360 4731  

Yleinen hätänumero on 112. Hätänumeroon tulee soittaa ainoastaan kiireellisissä hätätilanteissa, jolloin paikalle tarvitaan auttavia viranomaisia esim. poliisia tai ensihoitoa. Jos tilanteen kiireellisyydestä on epävarmuutta, tulee silloin soittaa hätänumeroon 112.  

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory