Kultajuhlat sujuivat hienosti myös poliisin näkökulmasta Tampereella yleisömäärään nähden 

NordenBladet — Poliisi oli kiireinen noin yökahteen saakka.Tiistai-illan kello 19 ja keskiviikkoaamun kello 7 välisenä aikana tuli Tampereelle noin 70 sellaista hälytystehtävää, joissa vaadittiin poliisitoimenpiteitä.  Tehtävistä 15 oli ilmoituksia henkilöistä, jotka olivat nauttineet siinä määrin päihteitä, että heidän pärjäämisensä oli aiheuttanut kanssaihmisissä huolta. Puolenkymmentä tehtävää liittyi häiriökäyttäytymiseen ja pahoinpitelyistä/tappeluista aiheutuneita tehtäviä oli kymmenkunta. Näitä tehtäviä oli paljon tavallista maanantaita enemmän. Maanantai-ilta ja -yö olivat kokonaisuudessaan poliisilla kiireisiä noin yökahteen saakka. Hakametsän jäähallin kultajuhliin liittyvät poliisitehtävät oli laskettavissa yhden käden sormin. Poliisi joutui katkaisemaan liikennettä Hervannan valtaväylällä jalankulkijoiden suuren määrän vuoksi. Tästä aiheutui liikennehaittaa. Poliisi kiittääkin autoilijoita kärsivällisyydestä. Poliisi on valmiina turvaamaan myös ensi vuoden mitalijuhlintaa. 

Poliisi oli kiireinen noin yökahteen saakka.

Tiistai-illan kello 19 ja keskiviikkoaamun kello 7 välisenä aikana tuli Tampereelle noin 70 sellaista hälytystehtävää, joissa vaadittiin poliisitoimenpiteitä.  Tehtävistä 15 oli ilmoituksia henkilöistä, jotka olivat nauttineet siinä määrin päihteitä, että heidän pärjäämisensä oli aiheuttanut kanssaihmisissä huolta. Puolenkymmentä tehtävää liittyi häiriökäyttäytymiseen ja pahoinpitelyistä/tappeluista aiheutuneita tehtäviä oli kymmenkunta. Näitä tehtäviä oli paljon tavallista maanantaita enemmän. Maanantai-ilta ja -yö olivat kokonaisuudessaan poliisilla kiireisiä noin yökahteen saakka. 

Hakametsän jäähallin kultajuhliin liittyvät poliisitehtävät oli laskettavissa yhden käden sormin. Poliisi joutui katkaisemaan liikennettä Hervannan valtaväylällä jalankulkijoiden suuren määrän vuoksi. Tästä aiheutui liikennehaittaa. Poliisi kiittääkin autoilijoita kärsivällisyydestä. 

Poliisi on valmiina turvaamaan myös ensi vuoden mitalijuhlintaa. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory