Vuoreksessa palaneen luhtitalon palonsyyn tutkinnasta

NordenBladet — Tampereella tapahtuneen tulipalon palonsyyn tutkinnassa ei tämän hetken tietojen perusteella epäillä rikosta, mutta rakennuksen rakenteiden säännösten mukaisuutta selvitetään. Rakenteissa on havaittu mahdollisia puutteita palokatkojen osalta.Poliisin tutkinnassa tähän mennessä selvinneiden tietojen mukaan 2.5.2022 tapahtuneen tulipalon syttymiseen ei liity rikosta eikä muutoin varomatonta toimintaa.Palonsyyn tutkinnan yhteydessä on kuitenkin havaittu, että palo on päässyt etenemään rakennuksessa voimakkaasti. Rakennuksen palokatkojen epäillään olleen vaillinaiset, koska ne eivät ole toimineet suunnitellun mukaisesti. Poliisi selvittää yhdessä rakennusvalvonnan kanssa, onko rakentamisessa laiminlyöty paloturvallisuuden varmistaminen ja onko asiassa tapahtunut rikos. 

Tampereella tapahtuneen tulipalon palonsyyn tutkinnassa ei tämän hetken tietojen perusteella epäillä rikosta, mutta rakennuksen rakenteiden säännösten mukaisuutta selvitetään. Rakenteissa on havaittu mahdollisia puutteita palokatkojen osalta.

Poliisin tutkinnassa tähän mennessä selvinneiden tietojen mukaan 2.5.2022 tapahtuneen tulipalon syttymiseen ei liity rikosta eikä muutoin varomatonta toimintaa.

Palonsyyn tutkinnan yhteydessä on kuitenkin havaittu, että palo on päässyt etenemään rakennuksessa voimakkaasti. Rakennuksen palokatkojen epäillään olleen vaillinaiset, koska ne eivät ole toimineet suunnitellun mukaisesti. 

Poliisi selvittää yhdessä rakennusvalvonnan kanssa, onko rakentamisessa laiminlyöty paloturvallisuuden varmistaminen ja onko asiassa tapahtunut rikos.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory