Viikonloppuna Vantaan Pyhän Laurin kappelista anastettu omaisuus saatiin takaisin

NordenBladet — Viime viikonloppuna, perjantain ja maanantain välisenä aikana, Vantaan Pyhän Laurin kappelista anastettiin arvokkaita kupariverkkoja. Asianomistajan mukaan kupariverkkojen arvo on noin 100 000 euroa.– Anastetut kupariverkot ovat nyt löytyneet ja ne on poliisin toimesta kokonaisuudessa palautettu asianomistajalle. Kupariverkkojen paino on yhteensä noin 950 kg, rikoskomisario Rauno Jämsä Itä-Uudenmaan poliisista kertoo.– Asianomistajan silmämääräisesti antaman arvion mukaan kaikki anastettu omaisuus saatiin takaisin. Poliisin saaman tiedon mukaan kupariverkkojen arvo olisi alkuperäistä 100 000 euron arviota vieläkin korkeampi, Jämsä jatkaa.– Yksi tekoon epäilty otettiin kiinni jo eilen iltapäivällä ja nyt pidätetty epäiltynä törkeään varkauteen. Kiinniottamiseen johtaneista tapahtumista emme tukinnan tässä vaiheessa kommentoi vielä enempää. Kiinniotettu ei ole Suomen kansalainen, summaa Jämsä

Viime viikonloppuna, perjantain ja maanantain välisenä aikana, Vantaan Pyhän Laurin kappelista anastettiin arvokkaita kupariverkkoja. Asianomistajan mukaan kupariverkkojen arvo on noin 100 000 euroa.

– Anastetut kupariverkot ovat nyt löytyneet ja ne on poliisin toimesta kokonaisuudessa palautettu asianomistajalle. Kupariverkkojen paino on yhteensä noin 950 kg, rikoskomisario Rauno Jämsä Itä-Uudenmaan poliisista kertoo.

– Asianomistajan silmämääräisesti antaman arvion mukaan kaikki anastettu omaisuus saatiin takaisin. Poliisin saaman tiedon mukaan kupariverkkojen arvo olisi alkuperäistä 100 000 euron arviota vieläkin korkeampi, Jämsä jatkaa.

– Yksi tekoon epäilty otettiin kiinni jo eilen iltapäivällä ja nyt pidätetty epäiltynä törkeään varkauteen. Kiinniottamiseen johtaneista tapahtumista emme tukinnan tässä vaiheessa kommentoi vielä enempää. Kiinniotettu ei ole Suomen kansalainen, summaa Jämsä

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory