Ilkivaltaa päiväkotityömaalla Kuusankoskella – poliisi pyytää havaintoja

NordenBladet — Uimahallintiellä sijaitseva Naukion päiväkotityömaa joutui ilkivallan kohteeksi kaksi kertaa viime viikolla.Työmaalla oli keskiviikon ja torstain sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä otettu luvatta käyttöön pyöräkuormaaja. Työkoneella oli ajettu ympäri työmaata aiheuttaen vahinkoa mm. työmaan aidoille ja työvälineille. Sunnuntain vastaisena yönä ajo oli päättynyt työkoneen kaatumiseen. Tapahtumia tutkitaan tässä vaiheessa rikosnimikkeillä vahingonteko sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkaus.Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa: [email protected] tai puh. 050 4479 574.

Uimahallintiellä sijaitseva Naukion päiväkotityömaa joutui ilkivallan kohteeksi kaksi kertaa viime viikolla.

Työmaalla oli keskiviikon ja torstain sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä otettu luvatta käyttöön pyöräkuormaaja. Työkoneella oli ajettu ympäri työmaata aiheuttaen vahinkoa mm. työmaan aidoille ja työvälineille. Sunnuntain vastaisena yönä ajo oli päättynyt työkoneen kaatumiseen. Tapahtumia tutkitaan tässä vaiheessa rikosnimikkeillä vahingonteko sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkaus.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puh. 050 4479 574.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory