Päihtynyt ja kortiton kuljettaja liikenteessä Liperissä

NordenBladet — Kuljettajan epäillään ajaneen päihtyneenä.Sunnuntaina kello 18.05 Varkaudentiellä Liperissä tarkastusta varten pysäytettyä henkilöauton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.  Kuljettajan alkometripuhalluksen tulos oli 0,3 promillea, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettaja käytettiin verikokeessa asian varmentamiseksi. Kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta, minkä vuoksi hänen epäillään syyllistyneen myös kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.Sunnuntaina  aamupäivällä Liperissä oli löytynyt Viinijärventie 75 kohdalta kuollut naarasilves. Mahdollisesti ilves oli kuollut ajoneuvolla törmäämisen seurauksena. Ilves lähetetään ruokavirastoon tarkempiin tutkimuksiin. 

Kuljettajan epäillään ajaneen päihtyneenä.

Sunnuntaina kello 18.05 Varkaudentiellä Liperissä tarkastusta varten pysäytettyä henkilöauton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.  Kuljettajan alkometripuhalluksen tulos oli 0,3 promillea, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettaja käytettiin verikokeessa asian varmentamiseksi. Kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta, minkä vuoksi hänen epäillään syyllistyneen myös kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Sunnuntaina  aamupäivällä Liperissä oli löytynyt Viinijärventie 75 kohdalta kuollut naarasilves. Mahdollisesti ilves oli kuollut ajoneuvolla törmäämisen seurauksena. Ilves lähetetään ruokavirastoon tarkempiin tutkimuksiin.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory