Suomen MM-kulta ei aiheuttanut isompia häiriöitä Hämeessä

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana hiukan alle 200 tehtävää, joista noin puolet ajoittui ilta ja yöaikaan. Kummallakin kenttäjohtoalueella otettiin Suomen MM-kulta riehakkaasti vastaan, mutta ylilyönneiltä selvittiin. Partioiden aktiivinen keskustavalvonta rauhoitti riehakkaimpia juhlijoita. Poliisin tiloihin ei päätynyt kuin 3 juhlijaa ja rikosperusteisesti otettiin kiinni 7 henkilöä erinäisistä syistä johtuen.Päijät-HämeKello 10.00 aikaan pysäytti partio Orimattilassa Päärniläntiellä nuoren miehen kuljettaman moottoripyörän tarkastusta varten. Pysäytyksen yhteydessä selvisi, että miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänet oli etsintäkuulutettu Puolustusvoimien pyynnöstä.Noin kello 13.50 aikaan pysäytti partio Asikkalassa Meijeritiellä henkilöauton, jonka kuljettajana toiminut keski-ikäinen mies puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän rajan. Tulos varmistettiin vielä tarkkuusalkometrikokeella.Kello 14.30 aikaan aiheutti keski-ikäinen mies häiriötä Lahdessa Petsamonkadulla sijaitsevassa kaupassa. Poliisin ottaessa miehen kiinni ja suorittaessa hänelle turvallisuustarkastusta, löytyi miehen hallusta puukko.Kello 20.45 aikaan sai partio tehtäväksi mennä Sysmään VT4:lle, jossa Onkiniemen kohdalla oli suistunut auto ulos tieltä. auto oli ensin suistunut pientareen puolelle ja katkaissut mennessään kaksi valotolppaa, jonka jälkeen auto oli palannut tielle ja osunut vielä ohituskaistalla olevaan keskikaiteeseen. Keski-ikäinen autoa kuljettanut mies puhalsi nollat, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen useita eri huumausaineita ennen ajoaan lähtöä. Kuljettaja ja saman ikäiset kolme miespuolista matkustajaa kertoivat ajaneensa ulkomaan matkalta kotiansa kohti Jyväskylään, kun auto oli lähtenyt kuljettajan hallinnasta. Kukaan osallisista ei loukkaantunut ulosajon seurauksena.Kanta-HämeKello 12 aikoihin pysäytti partio Hämeenlinnassa Alvettulantiellä henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut nuori mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan. Mies käytettiin verikokeessa epäilyn varmistamiseksi.Kello 13.00 aikaan pysäytti partio Hämeenlinnassa Hauhontiellä moottoripyörän tarkastusta varten. Moottoripyörää kuljettaneelle nuorelle miehelle suoritettiin seulonta-alkometrikoe, joka näytti nolla tulosta. Miehelle tehtiin huumausainepikatesti, joka osoitti miehen käyttäneen huumausaineita ennen ajoa. Miehellä ei ollut myöskään moottoripyörän kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta.Kello 19.00 aikaan sai partio kotihälytystehtävän Hämeenlinnaan Katumantielle. Päästyään kohteeseen, selvisi partiolle, että nuorehkolle pariskunnalle oli tullut suusanallista riitaa ulkona. Riidan seurauksena oli mies ottanut kirveen ja tehostanut sanomisiaan lyömällä kirveellä bussipysäkin rakenteisiin. Tämän jälkeen hän oli heittänyt kirveen metsään. Mies kiinniotettiin ja toimitettiin poliisilaitokselle rauhoittumaan.

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana hiukan alle 200 tehtävää, joista noin puolet ajoittui ilta ja yöaikaan. Kummallakin kenttäjohtoalueella otettiin Suomen MM-kulta riehakkaasti vastaan, mutta ylilyönneiltä selvittiin. Partioiden aktiivinen keskustavalvonta rauhoitti riehakkaimpia juhlijoita. Poliisin tiloihin ei päätynyt kuin 3 juhlijaa ja rikosperusteisesti otettiin kiinni 7 henkilöä erinäisistä syistä johtuen.

Päijät-Häme

Kello 10.00 aikaan pysäytti partio Orimattilassa Päärniläntiellä nuoren miehen kuljettaman moottoripyörän tarkastusta varten. Pysäytyksen yhteydessä selvisi, että miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänet oli etsintäkuulutettu Puolustusvoimien pyynnöstä.

Noin kello 13.50 aikaan pysäytti partio Asikkalassa Meijeritiellä henkilöauton, jonka kuljettajana toiminut keski-ikäinen mies puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän rajan. Tulos varmistettiin vielä tarkkuusalkometrikokeella.

Kello 14.30 aikaan aiheutti keski-ikäinen mies häiriötä Lahdessa Petsamonkadulla sijaitsevassa kaupassa. Poliisin ottaessa miehen kiinni ja suorittaessa hänelle turvallisuustarkastusta, löytyi miehen hallusta puukko.

Kello 20.45 aikaan sai partio tehtäväksi mennä Sysmään VT4:lle, jossa Onkiniemen kohdalla oli suistunut auto ulos tieltä. auto oli ensin suistunut pientareen puolelle ja katkaissut mennessään kaksi valotolppaa, jonka jälkeen auto oli palannut tielle ja osunut vielä ohituskaistalla olevaan keskikaiteeseen. Keski-ikäinen autoa kuljettanut mies puhalsi nollat, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen useita eri huumausaineita ennen ajoaan lähtöä. Kuljettaja ja saman ikäiset kolme miespuolista matkustajaa kertoivat ajaneensa ulkomaan matkalta kotiansa kohti Jyväskylään, kun auto oli lähtenyt kuljettajan hallinnasta. Kukaan osallisista ei loukkaantunut ulosajon seurauksena.

Kanta-Häme

Kello 12 aikoihin pysäytti partio Hämeenlinnassa Alvettulantiellä henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut nuori mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan. Mies käytettiin verikokeessa epäilyn varmistamiseksi.

Kello 13.00 aikaan pysäytti partio Hämeenlinnassa Hauhontiellä moottoripyörän tarkastusta varten. Moottoripyörää kuljettaneelle nuorelle miehelle suoritettiin seulonta-alkometrikoe, joka näytti nolla tulosta. Miehelle tehtiin huumausainepikatesti, joka osoitti miehen käyttäneen huumausaineita ennen ajoa. Miehellä ei ollut myöskään moottoripyörän kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta.

Kello 19.00 aikaan sai partio kotihälytystehtävän Hämeenlinnaan Katumantielle. Päästyään kohteeseen, selvisi partiolle, että nuorehkolle pariskunnalle oli tullut suusanallista riitaa ulkona. Riidan seurauksena oli mies ottanut kirveen ja tehostanut sanomisiaan lyömällä kirveellä bussipysäkin rakenteisiin. Tämän jälkeen hän oli heittänyt kirveen metsään. Mies kiinniotettiin ja toimitettiin poliisilaitokselle rauhoittumaan.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory