Meri-Lapissa rattijuopumuksia ja omaisuusrikoksia

NordenBladet — Meri-Lapissa jäi viikonlopun aikana kiinni neljä rattijuoppoa ja yksi murtomies automurtopuuhissa. Torniossa yritettiin rikkoa arvokasta LED-taulua, joka on pystytetty Victoriantorille MM -jääkiekkoa varten.Rattijuopumuksia Meri-LapissaPoliisipartio pysäytti Kemissä Eteläntiellä henkilöauton 28.5.2022 noin kello 00.00. Kuljettajaksi osoittautui poliisin entuudestaan tuntema 41-vuotias paikkakuntalainen mies, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli negatiivinen, mutta huumausaineenpikatesti osoitti positiivisen tuloksen amfetamiinille. Pari tuntia myöhemmin Torniossa Keskikadulla pysäytettiin henkilöauto, jonka kuljettajaksi osoittautui 24 -vuotias mies, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehen puhalluskoe antoi tuloksen 0.34 mg/l ja huumausaineenpikatesti oli positiivinen kokaiinille ja kannabikselle.  Molemmissa tapauksissa miehiä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.Poliisipartio suoritti liikenteenvalvontaa Perämerentiellä Torniossa 28.5.2022 kello 17.45, kun Tornion suunnasta Kemiin tuli henkilöauto, jonka nopeudeksi mitattiin 180 km/h. Moottoritiellä nopeusrajoitus on 120 km/h. 37 -vuotiaalle miehelle suoritettu tarkkuusalkometrikoe antoi tuloksen 0,22 mg/l. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Vuorokauden vaihtumisen jälkeen noin kello 00.45 Perämerentiellä Keminmaan alueella, poliisi pysäytti henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi. 28 -vuotias nainen antoi positiivisen tuloksen huumausaineenpikatestissä amfetamiinille ja bentsodiatsepiineille. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Varkauden yritys KemissäHätäkeskukseen tuli ilmoitus 28.5.2022 noin kello 00.50 Hahtisaarenkadulta, jossa mies yrittää murtautua autoihin sisälle. Useampaan pysäköityyn autoon oli aiheutettu vahinkoja ja niistä oli yritetty anastaa omaisuutta. Vajaa tunti myöhemmin tuntomerkkeihin sopivasta miehestä tuli ilmoitus ja poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan miehen ja otti hänet kiinni epäiltynä varkauden yrityksestä.  Törkeän vahingonteon yritys TorniossaTorniossa Länsirannalla Victoriantorilla MM -jääkiekkoa varten pystytettyä LED -taulua yritettiin vahingoittaa metalliputkella 28.5.2022 kello 19.00. Näytön kimpussa oli pyörinyt kymmenisen nuorta, joista päätekijä yritti hakata LED -taulun takaosaa. Tekijät ovat tallentuneet paikalla videokuviin. LED -taulun arvo on 150 000 euroa. Poliisi muistuttaa, että vaikka rangaistusvastuu alkaa, kun tekijä täyttää 15 -vuotta, niin vahingonkorvausvelvollisia ovat sitäkin nuoremmat henkilöt.

Meri-Lapissa jäi viikonlopun aikana kiinni neljä rattijuoppoa ja yksi murtomies automurtopuuhissa. Torniossa yritettiin rikkoa arvokasta LED-taulua, joka on pystytetty Victoriantorille MM -jääkiekkoa varten.

Rattijuopumuksia Meri-Lapissa

Poliisipartio pysäytti Kemissä Eteläntiellä henkilöauton 28.5.2022 noin kello 00.00. Kuljettajaksi osoittautui poliisin entuudestaan tuntema 41-vuotias paikkakuntalainen mies, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli negatiivinen, mutta huumausaineenpikatesti osoitti positiivisen tuloksen amfetamiinille. Pari tuntia myöhemmin Torniossa Keskikadulla pysäytettiin henkilöauto, jonka kuljettajaksi osoittautui 24 -vuotias mies, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehen puhalluskoe antoi tuloksen 0.34 mg/l ja huumausaineenpikatesti oli positiivinen kokaiinille ja kannabikselle.  Molemmissa tapauksissa miehiä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisipartio suoritti liikenteenvalvontaa Perämerentiellä Torniossa 28.5.2022 kello 17.45, kun Tornion suunnasta Kemiin tuli henkilöauto, jonka nopeudeksi mitattiin 180 km/h. Moottoritiellä nopeusrajoitus on 120 km/h. 37 -vuotiaalle miehelle suoritettu tarkkuusalkometrikoe antoi tuloksen 0,22 mg/l. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Vuorokauden vaihtumisen jälkeen noin kello 00.45 Perämerentiellä Keminmaan alueella, poliisi pysäytti henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi. 28 -vuotias nainen antoi positiivisen tuloksen huumausaineenpikatestissä amfetamiinille ja bentsodiatsepiineille. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

 

Varkauden yritys Kemissä

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 28.5.2022 noin kello 00.50 Hahtisaarenkadulta, jossa mies yrittää murtautua autoihin sisälle. Useampaan pysäköityyn autoon oli aiheutettu vahinkoja ja niistä oli yritetty anastaa omaisuutta. Vajaa tunti myöhemmin tuntomerkkeihin sopivasta miehestä tuli ilmoitus ja poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan miehen ja otti hänet kiinni epäiltynä varkauden yrityksestä. 

 

Törkeän vahingonteon yritys Torniossa

Torniossa Länsirannalla Victoriantorilla MM -jääkiekkoa varten pystytettyä LED -taulua yritettiin vahingoittaa metalliputkella 28.5.2022 kello 19.00. Näytön kimpussa oli pyörinyt kymmenisen nuorta, joista päätekijä yritti hakata LED -taulun takaosaa. Tekijät ovat tallentuneet paikalla videokuviin. LED -taulun arvo on 150 000 euroa. Poliisi muistuttaa, että vaikka rangaistusvastuu alkaa, kun tekijä täyttää 15 -vuotta, niin vahingonkorvausvelvollisia ovat sitäkin nuoremmat henkilöt.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory