Törkeä ylinopeus Joensuun Kuopiontiellä

NordenBladet — 28.05 2022 illalla Joensuun Kuopiontiellä 164 km/H:ssa nopeus. Vahingonteko Kontiolahdella. Mopo pakeni poliisia Joensuun Raatekankaalla.28.05.2022 klo 18.05 aikaan oli ilmoitettu hätäkeskukseen Kontiolahdesta Puutarhatieltä, että nuoret olivat kivittäneet rivitalon ikkunoita ja töhrineet aitaa. Paikalla käynyt poliisipartio totesi vauriot ja tapausta tutkitaan vahingontekona. Havaintoja kaivataan nuorista pojista, joista yhdellä oli ollut vaalea huppari ja mustat housut ja yhdellä tummat vaatteet ja valkoinen lippis. Liikuttu oli Jopo-mallisella polkupyörällä. Ilkivalta on ilmoittajan mukaan  toistuvaa. Vihjeet voi soittaa numeroon 0295 41 5320 arkisin tai sähköpostiin [email protected]Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Joensuussa Kuopiontiellä 28.05.2022 klo 21.42 aikaan. Hänelle mitattiin ylinopeus 164km/h satasen rajoitusalueella. Mies oli ohittamassa useita autoja. Keli oli sateinen ja tien pinta märkä.  Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja kortti otettiin poliisin haltuun. Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.Nuorukainen pakeni poliisia viritetyllä mopolla 29.05.2022 klo 00.01 aikaan Joensuussa Raatekankaalla. Poliisi havaitsi kovaa kulkeneen valottoman mopedin Kajaanintien vierellä kevyenliikenteen väylällä. Poliisiauto yritti pysäyttää mopedistia pysäysvaloja ja hälytysvaloja näyttämällä takaa ajaen. Nuorukainen pakeni kevyenliikenteen väyliä käyttäen Salpakankaalle ajaen päin punaisia liikennevaloja käyttäen noin 85km/h nopeutta. Pako päättyi metsäpolulle, jonne mopoilija kaatui ja hänet saatiin kiinni. Mopedi oli rekisteröity mopoksi, mutta viritetty. Se määrättiin katsastettavaksi ja kilpi otettiin irti. Poikaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä mopokortilla ei voi ajaa moottoripyörää. Ajoneuvo katsottiin kevytmoottoripyöräksi, miltä osin virittäjää odottanee veroseuraamuksia. 

28.05 2022 illalla Joensuun Kuopiontiellä 164 km/H:ssa nopeus. Vahingonteko Kontiolahdella. Mopo pakeni poliisia Joensuun Raatekankaalla.

28.05.2022 klo 18.05 aikaan oli ilmoitettu hätäkeskukseen Kontiolahdesta Puutarhatieltä, että nuoret olivat kivittäneet rivitalon ikkunoita ja töhrineet aitaa. Paikalla käynyt poliisipartio totesi vauriot ja tapausta tutkitaan vahingontekona. Havaintoja kaivataan nuorista pojista, joista yhdellä oli ollut vaalea huppari ja mustat housut ja yhdellä tummat vaatteet ja valkoinen lippis. Liikuttu oli Jopo-mallisella polkupyörällä. Ilkivalta on ilmoittajan mukaan  toistuvaa. Vihjeet voi soittaa numeroon 0295 41 5320 arkisin tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Joensuussa Kuopiontiellä 28.05.2022 klo 21.42 aikaan. Hänelle mitattiin ylinopeus 164km/h satasen rajoitusalueella. Mies oli ohittamassa useita autoja. Keli oli sateinen ja tien pinta märkä.  Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja kortti otettiin poliisin haltuun. Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.

Nuorukainen pakeni poliisia viritetyllä mopolla 29.05.2022 klo 00.01 aikaan Joensuussa Raatekankaalla. Poliisi havaitsi kovaa kulkeneen valottoman mopedin Kajaanintien vierellä kevyenliikenteen väylällä. Poliisiauto yritti pysäyttää mopedistia pysäysvaloja ja hälytysvaloja näyttämällä takaa ajaen. Nuorukainen pakeni kevyenliikenteen väyliä käyttäen Salpakankaalle ajaen päin punaisia liikennevaloja käyttäen noin 85km/h nopeutta. Pako päättyi metsäpolulle, jonne mopoilija kaatui ja hänet saatiin kiinni. Mopedi oli rekisteröity mopoksi, mutta viritetty. Se määrättiin katsastettavaksi ja kilpi otettiin irti. Poikaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä mopokortilla ei voi ajaa moottoripyörää. Ajoneuvo katsottiin kevytmoottoripyöräksi, miltä osin virittäjää odottanee veroseuraamuksia.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory