Jääkiekon MM-kilpailut jatkuvat Tampereella viikonloppuna

NordenBladet — Poliisitoiminnallisesti kulunut vuorokausi ajalla 27.5. klo 07 – 28.5. klo 07 oli Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella rauhallinen. Vuorokauden aikana poliisilla oli Pirkanmaalla 275 ja Keski-Suomessa 165 hälytystehtävää. Poliisilain perusteella päihtymyksen tai häiriökäyttäytymisen vuoksi kiinniotettuna Pirkanmaalla oli kuusi henkilöä, Keski-Suomessa kahdeksan.Perjantaina jääkiekon MM-kilpailuissa oli välipäivä. Viikonlopun aikana pelataan välierät ja mitalipelit. Tampereen keskustassa liikkuu kilpailujen aikana tavallista enemmän ihmisiä. Poliisi muistuttaa Tampereella liikkuvia liikenteeseen liittyvistä tilapäisjärjestelyistä tapahtumapaikan läheisyydessä. Nokia Arenan ympäristö on ottelujen aikana suljettu yleiseltä liikenteeltä.  Autoilua kannattaa tapahtumapaikan ympäristössä välttää.

Poliisitoiminnallisesti kulunut vuorokausi ajalla 27.5. klo 07 – 28.5. klo 07 oli Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella rauhallinen. Vuorokauden aikana poliisilla oli Pirkanmaalla 275 ja Keski-Suomessa 165 hälytystehtävää. Poliisilain perusteella päihtymyksen tai häiriökäyttäytymisen vuoksi kiinniotettuna Pirkanmaalla oli kuusi henkilöä, Keski-Suomessa kahdeksan.

Perjantaina jääkiekon MM-kilpailuissa oli välipäivä. Viikonlopun aikana pelataan välierät ja mitalipelit. Tampereen keskustassa liikkuu kilpailujen aikana tavallista enemmän ihmisiä. Poliisi muistuttaa Tampereella liikkuvia liikenteeseen liittyvistä tilapäisjärjestelyistä tapahtumapaikan läheisyydessä. Nokia Arenan ympäristö on ottelujen aikana suljettu yleiseltä liikenteeltä.  Autoilua kannattaa tapahtumapaikan ympäristössä välttää.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory