Kuopiossa anastettiin rahapussi paikkakuntalaiselta naiselta

NordenBladet — Ulkomaalainen mies kysyi paikkakuntalaiselta naiselta lähimmän apteekin sijaintia. Keskustelun jälkeen nainen havaitsi rahapussinsa anastetuksi.Paikkakuntalaisen naisen rahapussi anastettiin autosta torstaina aamupäivällä Ykkösrastin pysäköintialueella. Nainen kertoi asioineensa liikekiinteistön ulkopuolella olevalla pankkiautomaatilla, jonka jälkeen hän oli kävellyt pysäköitynä olleen autonsa luokse. Auton vieressä naisen luokse oli tullut kolme ulkomaalaista miestä, joista yksi oli alkanut kyselemään apteekin sijaintia huonolla englannin kielellä. Tilanteessa kaksi muuta miestä oli myös auton lähellä. Myöhemmin nainen havaitsi auton sisälle hetkeä aiemmin laittamansa rahapussin hävinneen keskustelun aikana.

Ulkomaalainen mies kysyi paikkakuntalaiselta naiselta lähimmän apteekin sijaintia. Keskustelun jälkeen nainen havaitsi rahapussinsa anastetuksi.

Paikkakuntalaisen naisen rahapussi anastettiin autosta torstaina aamupäivällä Ykkösrastin pysäköintialueella. Nainen kertoi asioineensa liikekiinteistön ulkopuolella olevalla pankkiautomaatilla, jonka jälkeen hän oli kävellyt pysäköitynä olleen autonsa luokse. Auton vieressä naisen luokse oli tullut kolme ulkomaalaista miestä, joista yksi oli alkanut kyselemään apteekin sijaintia huonolla englannin kielellä. Tilanteessa kaksi muuta miestä oli myös auton lähellä. Myöhemmin nainen havaitsi auton sisälle hetkeä aiemmin laittamansa rahapussin hävinneen keskustelun aikana.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory