Sisä-Suomen poliisilla oli tehtävä noin joka neljäs minuutti

NordenBladet — Tehtäväkatsauksen lisäksi poliisi muistuttaa pelastusliivien käytöstä vesillä.Poliisilla oli torstaiaamuseitsemän ja perjantaiaamuseitsemän välillä 356 tehtävää. Niistä 227 tehtävää oli Pirkanmaalla ja 129 Keski-Suomessa. Lukemat tarkoittavat lähes 15:tä tehtävää joka tunti eli yhtä tehtävää noin neljän minuutin välein. Tehtäviä oli jälleen laidasta laitaan, mm. näpistelyistä ja häiriökäyttäytymisistä pahoinpitelyihin. Poliisilakiperusteisesti poliisin suojissa aikaa vietti 8 henkilöä Pirkanmaalla ja 4 henkilöä Keski-Suomessa. Veneilijöistä osa on aloittelemassa veneilykautta tulevana viikonloppuna. Muistutamme erityisesti pelastusliivien käytöstä – oikein puettuna. Valtakunnallinen pelastusliivipäivä on huomenna, mutta liivejä on hyvä pitää päällä aina vesillä. Tutkimusten mukaan jopa 8/10 vesiliikenteessä hukkuneesta olisi pelastunut, jos heillä olisi ollut asianmukaiset pelastusliivit oikeaoppisesti puettuna ja tilanteen nähneet olisivat osanneet auttaa. Pelastusliivien käyttö onkin yksi tehokkaimmista yksittäisistä tekijöistä vesiliikenteen hukkumiskuolemien ehkäisyssä. (Lähde: www.suh.fi) 

Tehtäväkatsauksen lisäksi poliisi muistuttaa pelastusliivien käytöstä vesillä.

Poliisilla oli torstaiaamuseitsemän ja perjantaiaamuseitsemän välillä 356 tehtävää. Niistä 227 tehtävää oli Pirkanmaalla ja 129 Keski-Suomessa. Lukemat tarkoittavat lähes 15:tä tehtävää joka tunti eli yhtä tehtävää noin neljän minuutin välein. Tehtäviä oli jälleen laidasta laitaan, mm. näpistelyistä ja häiriökäyttäytymisistä pahoinpitelyihin. 

Poliisilakiperusteisesti poliisin suojissa aikaa vietti 8 henkilöä Pirkanmaalla ja 4 henkilöä Keski-Suomessa. 

Veneilijöistä osa on aloittelemassa veneilykautta tulevana viikonloppuna. Muistutamme erityisesti pelastusliivien käytöstä – oikein puettuna. Valtakunnallinen pelastusliivipäivä on huomenna, mutta liivejä on hyvä pitää päällä aina vesillä. Tutkimusten mukaan jopa 8/10 vesiliikenteessä hukkuneesta olisi pelastunut, jos heillä olisi ollut asianmukaiset pelastusliivit oikeaoppisesti puettuna ja tilanteen nähneet olisivat osanneet auttaa. Pelastusliivien käyttö onkin yksi tehokkaimmista yksittäisistä tekijöistä vesiliikenteen hukkumiskuolemien ehkäisyssä. (Lähde: www.suh.fi) 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory