Rikostapahtumia Pohjois-Karjalassa

NordenBladet — Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Liperissä. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Joensuun Enossa. Varkaudet Joensuun keskustassa.Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Liperin Viinijärven keskustassa, tiistaina noin kello 8.30. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Miehelle tehdyn puhalluskokeen tulos oli ollut 1,28 promillea.Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Joensuun Enon Luhtapohjassa, tiistaina kello 19.25 jälkeen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily kuljettajan ajokunnosta. Miehelle tehdyn puhalluskokeen tulos oli ollut 1,78 promillea.Miehen epäillään syyllistyneen varkauteen Joensuun Siihtalassa sijaitsevalla liikenneasemalla keskiviikkona puolen yön jälkeen. Mies oli anastanut tupakkakartongin. Poliisi oli ottanut miehen kiinni varkaudesta epäiltynä. Joensuun keskustassa Siltakadulla oli tunkeuduttu parturiliikkeeseen maanantain kello 18.30 ja tiistain kello 9.10 välisenä aikana. Liikkeestä oli anastettu parturivahapurkkeja. Tapahtunutta tutkitaan varkautena.Joensuun Sirkkalassa Meijeritiellä oli tunkeuduttu tehdasalueelle tiistaina noin kello 15.45 jälkeen ja anastettu Eway E-600 Max-mallinen sähköpotkulauta, jonka tangossa oli ollut etulaukku. Tapahtunutta tutkitaan varkautena.Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin parturiliike- ja sähköpotkulautavarkauksiin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected] , vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15 

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Liperissä. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Joensuun Enossa. Varkaudet Joensuun keskustassa.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Liperin Viinijärven keskustassa, tiistaina noin kello 8.30. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Miehelle tehdyn puhalluskokeen tulos oli ollut 1,28 promillea.
Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Joensuun Enon Luhtapohjassa, tiistaina kello 19.25 jälkeen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily kuljettajan ajokunnosta. Miehelle tehdyn puhalluskokeen tulos oli ollut 1,78 promillea.
Miehen epäillään syyllistyneen varkauteen Joensuun Siihtalassa sijaitsevalla liikenneasemalla keskiviikkona puolen yön jälkeen. Mies oli anastanut tupakkakartongin. Poliisi oli ottanut miehen kiinni varkaudesta epäiltynä. 
Joensuun keskustassa Siltakadulla oli tunkeuduttu parturiliikkeeseen maanantain kello 18.30 ja tiistain kello 9.10 välisenä aikana. Liikkeestä oli anastettu parturivahapurkkeja. Tapahtunutta tutkitaan varkautena.
Joensuun Sirkkalassa Meijeritiellä oli tunkeuduttu tehdasalueelle tiistaina noin kello 15.45 jälkeen ja anastettu Eway E-600 Max-mallinen sähköpotkulauta, jonka tangossa oli ollut etulaukku. Tapahtunutta tutkitaan varkautena.
Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin parturiliike- ja sähköpotkulautavarkauksiin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi , vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory