Autoilija törmäsi polkupyöräilijään ja poistui paikalta Raumalla

NordenBladet — Poliisi pyytää silminnäkijöiltä tietoa tapauksesta. Auton kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille.Maanantaina iltapäivällä puoli viiden aikaan pieni, valkoinen henkilöauto törmäsi polkupyöräilijään Syväraumankadun ja Saaristokadun risteyksessä. Auton kuljettajalla oli tilanteessa väistämisvelvollisuus pyöräilijään nähden. Polkupyörällä liikkeellä ollut yläkouluikäinen lapsi loukkaantui lievästi kaaduttuaan törmäyksen seurauksena. Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja tapahtumasta. Henkilöauton kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille. Kaikki vihjeet tapauksesta voi lähettää poliisille osoitteeseen [email protected] tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Poliisi pyytää silminnäkijöiltä tietoa tapauksesta. Auton kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille.

Maanantaina iltapäivällä puoli viiden aikaan pieni, valkoinen henkilöauto törmäsi polkupyöräilijään Syväraumankadun ja Saaristokadun risteyksessä. Auton kuljettajalla oli tilanteessa väistämisvelvollisuus pyöräilijään nähden. Polkupyörällä liikkeellä ollut yläkouluikäinen lapsi loukkaantui lievästi kaaduttuaan törmäyksen seurauksena. 

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja tapahtumasta. Henkilöauton kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille. Kaikki vihjeet tapauksesta voi lähettää poliisille osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory