Lounais-Suomen poliisi pyytää havaintoja henkilöautosta Porissa

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi jatkaa Porissa kaksi viikkoa sitten tapahtuneen väkivallanteon rikostutkintaa. Rikoksen selvittämiseksi poliisi pyytää yleisöltä havaintoja henkilöautosta.Poliisin rikostutkinta liittyy puukotukseen, jonka epäillään tapahtuneen Pihlavan kaupunginosassa 11. toukokuuta yöllä kello yhden aikaan. Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä.Rikoksen selvittämiseksi poliisi pyytää yleisöltä havaintoja videolla ja kuvassa esiintyvästä ajoneuvosta, jonka epäillään liittyvän väkivallantekoon. Poliisille voi ilmoittaa tietoja henkilöautosta ja sen liikkeistä.Havainnot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen [email protected], WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655 tai soittamalla arkipäivinä (maanantaista perjantaihin) kello 8 ja 16 välisenä aikana Porin poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 449 290.

Lounais-Suomen poliisi jatkaa Porissa kaksi viikkoa sitten tapahtuneen väkivallanteon rikostutkintaa. Rikoksen selvittämiseksi poliisi pyytää yleisöltä havaintoja henkilöautosta.

Poliisin rikostutkinta liittyy puukotukseen, jonka epäillään tapahtuneen Pihlavan kaupunginosassa 11. toukokuuta yöllä kello yhden aikaan. Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä.

Rikoksen selvittämiseksi poliisi pyytää yleisöltä havaintoja videolla ja kuvassa esiintyvästä ajoneuvosta, jonka epäillään liittyvän väkivallantekoon. Poliisille voi ilmoittaa tietoja henkilöautosta ja sen liikkeistä.

Havainnot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655 tai soittamalla arkipäivinä (maanantaista perjantaihin) kello 8 ja 16 välisenä aikana Porin poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 449 290.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory