Poliisi otti kiinni viisi joukkotappeluun osallistunutta henkilöä Vantaan Kivistössä

NordenBladet — Kivistössä Topaasikujalla eilen 21.5.2022, noin 16.30 aikaan tapahtuneen, joukkotappeluna mediassa uutisoitua tapahtumaa koskeva poliisin tiedote. Poliisitehtävälle osallistui kymmenkunta poliisipartiota Itä-Uudenmaan ja Helsingin poliisilaitokselta. Alustavien tietojen mukaan kahden toisilleen ennalta tuntemattoman miesporukan välille oli syntynyt sanallista riitaa, jota oli seurannut toisen osapuolen päällekarkaus.Tilanne oli eskaloitunut siihen pisteeseen, että esiin oli otettu kättä pidempää, muun muassa pesäpallomaila. Tilanteesta karkuun pyrkivää osapuolta oli jahdattu juosten. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni viisi henkilöä, joita epäillään törkeästä pahoinpitelystä, pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.Yksi henkilö kuljetettiin saamaan hoitoa vammoihinsa tapahtuman johdosta. Tapauksen esitutkinta jatkuu, eikä poliisi tällä hetkellä tiedota asiasta enempää.

Kivistössä Topaasikujalla eilen 21.5.2022, noin 16.30 aikaan tapahtuneen, joukkotappeluna mediassa uutisoitua tapahtumaa koskeva poliisin tiedote. 

Poliisitehtävälle osallistui kymmenkunta poliisipartiota Itä-Uudenmaan ja Helsingin poliisilaitokselta. Alustavien tietojen mukaan kahden toisilleen ennalta tuntemattoman miesporukan välille oli syntynyt sanallista riitaa, jota oli seurannut toisen osapuolen päällekarkaus.

Tilanne oli eskaloitunut siihen pisteeseen, että esiin oli otettu kättä pidempää, muun muassa pesäpallomaila. Tilanteesta karkuun pyrkivää osapuolta oli jahdattu juosten. 

Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni viisi henkilöä, joita epäillään törkeästä pahoinpitelystä, pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Yksi henkilö kuljetettiin saamaan hoitoa vammoihinsa tapahtuman johdosta. Tapauksen esitutkinta jatkuu, eikä poliisi tällä hetkellä tiedota asiasta enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory