Iisalmessa paloi tyhjillään ollut omakotitalo lauantaina

NordenBladet — Iisalmessa paloi lauantaina omakotitalo ja Kuopiossa hirsirakenteinen laavu.Lauantaina iltapäivällä tuhoutui Iisalmessa Porovedentien varrella oleva omakotitalo tulipalossa. Palokunnan saapuessa paikalle talo oli kauttaaltaan tulessa. Kyseessä oli 1970- luvun lopulla rakennettu noin 120 neliön puurakenteinen talo, jossa ei ole vuoteen asuttu aktiivisesti.  Poliisi ja palokunta selvittävät palon syttymissyytä. Asiassa on tutkintanimikkeenä palonsyyn tutkinta.Lauantaina noin kello 23.50 tuhoutui laavu tulipalossa Kuopiossa. Laavu oli Laitisenlahdentien varrella. Kyseessä oli noin kolme vuotta sitten rakennettu hirsirakenteinen laavu, joka oli rannassa. Palon yhteydessä tuhoutui myös crossipyörä. Poliisi on ottanut tapahtuman johdosta yhden henkilön kiinni, jonka osuutta tapahtumaan selvitetään. Asiassa on tutkintanimikkeenä törkeä vahingonteko. Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.Sunnuntaina aamuyöllä paikkakuntalainen nainen kuljetti henkilöautoa päihtyneenä Kuopiossa Karttulantiellä. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 1.49 mg/l. Kuljettajaa käytettiin verikokeessa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

Iisalmessa paloi lauantaina omakotitalo ja Kuopiossa hirsirakenteinen laavu.

Lauantaina iltapäivällä tuhoutui Iisalmessa Porovedentien varrella oleva omakotitalo tulipalossa. Palokunnan saapuessa paikalle talo oli kauttaaltaan tulessa. Kyseessä oli 1970- luvun lopulla rakennettu noin 120 neliön puurakenteinen talo, jossa ei ole vuoteen asuttu aktiivisesti.  Poliisi ja palokunta selvittävät palon syttymissyytä. Asiassa on tutkintanimikkeenä palonsyyn tutkinta.

Lauantaina noin kello 23.50 tuhoutui laavu tulipalossa Kuopiossa. Laavu oli Laitisenlahdentien varrella. Kyseessä oli noin kolme vuotta sitten rakennettu hirsirakenteinen laavu, joka oli rannassa. Palon yhteydessä tuhoutui myös crossipyörä. Poliisi on ottanut tapahtuman johdosta yhden henkilön kiinni, jonka osuutta tapahtumaan selvitetään. Asiassa on tutkintanimikkeenä törkeä vahingonteko. Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

Sunnuntaina aamuyöllä paikkakuntalainen nainen kuljetti henkilöautoa päihtyneenä Kuopiossa Karttulantiellä. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 1.49 mg/l. Kuljettajaa käytettiin verikokeessa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory