Hirvikolari ja epäilty rattijuopumus Joensuussa

NordenBladet — Marjalantiellä poliisipartio pysäytti autoilijan, jota epäillään muun muassa rattijuopumuksesta. Ilomantsintiellä vakava hirvikolari.Perjantai-iltana klo 22.35 aikaan Ilomantsintiellä hirvikolari.Kaksi nuorta miestä oli menossa henkilöautolla Ilomantsin suuntaan kun ennen Heinävaaraa kaksi hirveä juoksi vasemmalta auton eteen, toinen hirvi törmäsi autoon. Auto vaurioitui pahoin ja molemmat miehet vietiin tarkastettavaksi sairaalaan. Henkilövahinkojen vakavuudesta ei ole vielä tietoa.Hirvi kuoli törmäyksessä. Poliisipartio pysäytti Marjalantiellä henkilöautoa kuljettaneen miehen  perjantai-iltana kello 19 jälkeen. Miehelle suoritettu huumetesti antoi positiivisen tuloksen, eikä hänellä ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Asiaa tutkitaan epäiltynä rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Marjalantiellä poliisipartio pysäytti autoilijan, jota epäillään muun muassa rattijuopumuksesta. Ilomantsintiellä vakava hirvikolari.

Perjantai-iltana klo 22.35 aikaan Ilomantsintiellä hirvikolari.
Kaksi nuorta miestä oli menossa henkilöautolla Ilomantsin suuntaan kun ennen Heinävaaraa kaksi hirveä juoksi vasemmalta auton eteen, toinen hirvi törmäsi autoon. Auto vaurioitui pahoin ja molemmat miehet vietiin tarkastettavaksi sairaalaan. Henkilövahinkojen vakavuudesta ei ole vielä tietoa.
Hirvi kuoli törmäyksessä.
 

Poliisipartio pysäytti Marjalantiellä henkilöautoa kuljettaneen miehen  perjantai-iltana kello 19 jälkeen. Miehelle suoritettu huumetesti antoi positiivisen tuloksen, eikä hänellä ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Asiaa tutkitaan epäiltynä rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory