Vehmersalmella paloi omakotitalo torstaina

NordenBladet — Vehmersalmen Suntionrinteellä tuhoutui omakotitalo tulipalossa torstaina. Poliisi ja palokunta selvittävät syttymissyytä.Vehmersalmen Suntionrinteellä paloi omakotitalo torstaina iltapäivällä. Palokunnan saapuessa paikalle talo oli kauttaaltaan tulessa. Palokunta sai estettyä palon leviämisen viereisiin rakennuksiin. Talossa asui kaksi henkilöä, jotka eivät loukkaantuneet palon yhteydessä. Kyseessä oli noin 100 neliön suuruinen rakennus, jossa oli tiiliverhous. Tapahtumien tarkka kulku ei ole vielä poliisin tiedossa. Paikalla suoritetaan vielä teknistä tutkintaa. Asiassa on tällä hetkellä tutkintanimikkeenä palonsyyn tutkinta, eikä poliisi tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Vehmersalmen Suntionrinteellä tuhoutui omakotitalo tulipalossa torstaina. Poliisi ja palokunta selvittävät syttymissyytä.

Vehmersalmen Suntionrinteellä paloi omakotitalo torstaina iltapäivällä. Palokunnan saapuessa paikalle talo oli kauttaaltaan tulessa. Palokunta sai estettyä palon leviämisen viereisiin rakennuksiin. Talossa asui kaksi henkilöä, jotka eivät loukkaantuneet palon yhteydessä. Kyseessä oli noin 100 neliön suuruinen rakennus, jossa oli tiiliverhous. Tapahtumien tarkka kulku ei ole vielä poliisin tiedossa. Paikalla suoritetaan vielä teknistä tutkintaa. Asiassa on tällä hetkellä tutkintanimikkeenä palonsyyn tutkinta, eikä poliisi tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory